Η Πλάτη του πρήστηκε και γέμισε Τρύπες. Μόλις δείτε ΤΙ το προκάλεσε, θα Ανατριχιάσετε!

Τρομακτικές εικόνες έχουν έρθει στην δημοσιότητα και δείχνουν έναν άντρα με 7 τρύπες στην πλάτη του, μετά από ατύχημα με την θεραπεία με βεντούζες που έκανε. Ο 63χρονος Li Lin από το Chengdu της Κίνας πίστευε πως η θεραπεία αυτή θα έκανε τον ώμο του να γίνει καλύτερα.

Ο άντρας λέει πως πήγαινε για βεντούζες κάθε μέρα στο ίδιο μέρος για ένα μήνα, όταν μεγάλες φουσκάλες άρχισαν να εμφανίζονται. Από τις 22 Μαΐου μέχρι τις 20 Ιουνίου έκανε αυτή την θεραπεία για τον ώμο του.

Ένα ώμος με ψύξη είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση που οδηγεί σε πόνο και δυσκαμψία και σε μερικές περιπτώσεις οι άνθρωποι δεν μπορούν να κινήσουν καθόλου τους ώμους τους.

1

Είπε: “Ο υπάλληλος μου είπε να κάνω βεντούζες για ένα μήνα για να γιατρευτεί ο ώμος μου.”

Οι βεντούζες είναι μία θεραπεία κατά την οποία κούπες εφαρμόζονται στο δέρμα και δημιουργούν αναρρόφηση, κάτι που ενεργοποιεί την ροή της ενέργειας στο σώμα.

2

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο άντρας έβαζε τις κούπες στο ίδιο σημείο κάθε φορά. Ο Li λέει πως προς τις τελευταίες 10 μέρες, το δέρμα του άρχισε να πρήζεται στα σημεία αυτά. Αντί να σταματήσει όμως τη θεραπεία, ζήτησε από τη γυναίκα του να σπάσει τις φουσκάλες αυτές και να του τρίψει την πλάτη με λάδι.

Στις 20 Ιουνίου, ο άντρας πήγε για την θεραπεία και καθώς γύριζε σπίτι, άρχισε να νιώθει δυσφορία και ανέβασε πυρετό. Η οικογένειά του τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου τον πήγαν αμέσως για χειρουργείο. Η πλάτη του είχε πρηστεί σε τεράστιο βαθμό.

3

Όταν τον εξέτασαν, βρήκαν πως είχε μολυνθεί από βακτήριο. Οι γιατροί λένε όμως πως είναι τυχερός που πήγε στο νοσοκομείο τότε, γιατί ήταν έτοιμος να πάθει σηψαιμία. Το ιατρικό προσωπικό λέει πως δεν έπρεπε να του βάζει βεντούζες στο ίδιο σημείο, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα και μολύνσεις.

Η κατάστασή του καλυτερεύει και θεωρείται πως έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

dailymail.co.uk

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ιδανικό κόλπο για να μην θολώνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου! (βίντεο)

Αν κουραστήκατε, τώρα το χειμώνα, να καθαρίζετε με ότι μέσο έχετε εύκαιρο-ένα πανί, ακόμα και το… μανίκι της μπλούζας σας, τα θολωμένα τζάμια του...

Ρόφημα για πάνω από 50 ασθένειες: Σκοτώνει παράσιτα και καθαρίζει από τοξίνες

Ένα φάρμακο για περισσότερες από 50 ασθένειες: Το τσάι που σκοτώνει τα παράσιτα και καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες Αυτά τα συστατικά, έχουν επιστημονικώς...

Πέντε χρήσεις του αλουμινόχαρτου που σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Όπως έχουμε παρουσιάσει και σε παλαιότερα άρθρα μας, το αλουμινόχαρτο είναι από τα πιο ευέλικτα υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, με απίστευτες χρήσεις...
close