Θα πάθετε πλάκα όταν ΔΕΙΤΕ πως φεύγει η κιτρινίλα από τα λευκά ρούχα!

Θα πάθετε πλάκα όταν ΔΕΙΤΕ πως φεύγει η κιτρινίλα από τα λευκά ρούχα!

Πόσες φορές, βλέπεις τα λευκά ρούχα σου, μετά από καιρό, τα κοιτάς και αντί για την φρεσκάδα που είχαν όταν τα πήρες, βλέπεις ότι το χρώμα τους άλλαξε και έχουν πάρει μια παλ απόχρωση του κίτρινου;…

Πριν το πετάξεις και αρχίσεις να ψάχνεις τι θα ψωνίσεις, να σου πούμε πως έχουμε τη λύση!

Αρχικά να σε ενημερώσουμε, ότι το έπαθες γιατί τα ξέχασες, στον ήλιο για ώρες, ή γιατί δεν τα πλένεις στις σωστές θερμοκρασίες.

Τι μπορείς όμως να κάνεις, για να τα αλλάξεις;

Μέχρι χτες, έτρεχες στο κοντινότερο supermarket, να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα λευκαντικά, μπας και τους αλλάξει το χρώμα! Αλλά ο κόπος, αποδεικνύονταν μάταιος…

Μην απελπίζεσαι, ήρθε η ώρα να σου πούμε και εμείς έναν απλό τρόπο, που τον κάναμε και αποδείχθηκε πως πετυχαίνει, για να σε βγάλουμε, από τη δύσκολη θέση!

Πως θα κάνεις τα λευκά σου… να είναι λευκά!

  • Γέμισε μία λεκάνη με ζεστό νερό, πρόσθεσε απορρυπαντικό και άφησε τα μέσα να μουλιάσουν για ώρα.
  • Ξέπλυνε τα καλά και άπλωσε τα, να στεγνώσουν.
  • Βράσε αυγά, καθάρισε τα και κράτα τα τσόφλια!
  • Σπάσε τα τσόφλια σε μικρά κομματάκια και βάλε τα χύμα σ ένα ντουλάπι.
  • Τοποθέτησε μες στο ντουλάπι τα ρούχα σου και άστα όλη τη νύχτα.
  • Το επόμενο πρωί θα είναι άσπρα όπως όταν τα αγόρασες!

Σημείωση: Το κόλπο είναι δοκιμασμένο και όσο περίεργο και να σου ακούγεται πιάνει!

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόσeξε την Εικόνα! Τι είδες Πρώτο; Δες ΤΙ σημαίνει για τον Χαρακτήρα σου

Ποιον είδατε πρώτα στην Εικόνα; Η Απάντησή σας Αποκαλύπτει πολλά για την Προσωπικότητά σας! Οι οπτικές οφθαλμαπάτες μπορούν να γίνουν πολύ διασκεδαστικές. Όχι μόνο αποκαλύπτουν...

Panna cotta γιαουρτιού με μέλι και καρύδια

Γιαούρτι με μέλι. Παραδοσιακό κι αγαπημένο, το ελληνικό θρεπτικό επιδόρπιο που σερβίρεται μέχρι και σήμερα μετά από ένα καλό γεύμα. Για να το κάνουμε λίγο...

Βάζει μια σκελίδα Σκόρδου στο Στόμα της και την Κρατάει για λίγα Λεπτά. Ο Λόγος; Θαυματουργός!

Το σκόρδο είναι γνωστό για την ιδιαίτερη γεύση του και χρησιμοποιείται από κουζίνες όλου του κόσμου. Αλλά οι αρχαίοι Ρωμαίοι, Κινέζοι, Έλληνες και Αιγύπτιοι...
close