in

Κάθε Βράδυ τα Πόδια της ήταν Πρησμένα και Μελανιασμένα. Μέχρι που δοκίμασε ΑΥΤΟ το Φυσικό συστατικό και έγινε το Θαύμα!

Το πρήξιμο στα πόδια μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους, με το οίδημα να είναι η κύρια αιτία. Εκτός από αυτό, άλλες αιτίες είναι το υπερβολικό βάρος, η ακινησία ή η υπερβολική κίνηση για μεγάλες χρονικές περιόδους, οι ορμονικές αλλαγές, η πήξη του αίματος, κάποιος τραυματισμός, ειδικά φάρμακα όπως τα στεροειδή, τα αντικαταθλιπτικά και άλλοι πολλοί.

Το περπάτημα μπορεί να γίνει πολύ οδυνηρό με πρησμένα πόδια και η υπερβολική πρόσληψη φαρμάκων δεν είναι καλή για την υγεία μας. Είναι πάντα καλύτερο να επιλέγουμε μια φυσική θεραπεία για την καταπολέμηση του πρηξίματος στα πόδια και τους αστραγάλους.

Ο μαϊντανός είναι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για το πρήξιμο των ποδιών. Βοηθάει στην πρόληψη του πρηξίματος στον αστράγαλο, τα πόδια και τις πατούσες.

kathe-vrady-ta-podia-tis-itan-prismena-1

Αυτό το καταπληκτικό βότανο είναι από τη φύση του διουρητικό και βοηθάει το σώμα μας να διώξει το περισσευούμενο νερό και τα άλατα από αυτό.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταναλώσετε τα φύλλα μαϊντανού.

kathe-vrady-ta-podia-tis-itan-prismena-2

Μπορείτε να ετοιμάσετε τσάι χρησιμοποιώντας τα πράσινα και σαρκώδη φύλλα του. Πάρτε ένα ματσάκι φρέσκα φύλλα μαϊντανού και κόψτε τα λεπτά. Βράστε 500ml νερό και στη συνέχεια προσθέστε 5 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό. Βράστε το μείγμα για ακόμα 5 λεπτά και βάλτε το σε ένα φλυτζάνι, αφήνοντάς το να δροσιστεί για 20 λεπτά. Μπορείτε να προσθέσε μέλι και λεμόνι για να εμπλουτόσετε τη γεύση. Για καλύτερα αποτελέσματα, πίνετε ένα τσάι από μαϊντανό 3 φορές την ημέρα.

Πηγή: fanpage

Μην πετάτε το ληγμένο γιαούρτι! Οι 3 χρήσεις του που δεν σας παιρνούσαν καν από το μυαλό

To σούπερ ελιξήριο με μόλις 2 υλικά που θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς τους μύκητες των ποδιών μια και καλή!