Κάντε τα ντουλάπια σας σαν Καινούρια. Δείτε ΠΩΣ…

Μία πεντακάθαρη κουζίνα είναι κάτι πολύ όμορφο, έτσι δεν είναι; Ενώ δεν μας αρέσει ιδιαίτερα να καθαρίζουμε μετά από ένα μεγάλο γεύμα, το να φέρουμε τις επιφάνειες στην αρχική τους κατάσταση είναι κάτι πολύ ικανοποιητικό.

Υπάρχει όμως μία συγκεκριμένη περιοχή, που είναι πολύ δύσκολη: η επιφάνεια των ντουλαπιών. Ανεξάρτητα από τον λόγο που έχουν φτάσε σε αυτήν τους την κατάσταση, όλοι θέλουμε να αποφύγουμε βαριά καθαριστικά αν γίνεται.

Ευτυχώς, υπάρχει μία εύκολη λύση από την ειδικό στην καθαριότητα, One Good Thing by Jillee.

Βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να καθαρίσει τα λιπαρά, γεμάτα πιτσιλιές ντουλάπια της κουζίνας, χρησιμοποιώντας ένα  απροσδόκητο συστατικό: λάδι!

Και όμως, η λύση σε αυτούς τους λεκέδες είναι το λάδι. Συνδυασμένο με ένα συστατικό ακόμα, θα έχετε ένα πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό:

-1 μέρος λάδιpart vegetable
-2 μέρη μαγειρική σόδα

Απλά ανακατέψτε τα συστατικά με ένα κουτάλι. Μετά με ένα σφουγγάρι, μία παλιά οδοντόβουρτσα ή ακόμα και τα χέρια σας, χρησιμοποιήστε το καθαριστικό για να καθαρίσετε τα ντουλάπια σας. Θα πάθετε πλάκα με το πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό το καθαριστικό.

Δεν ήταν πανεύκολο; Πώς σας φάνηκε; 

Credit: tiphero.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜEΓAΛH ΠΡOΣOΧH: Τι πρέπει να ξέρεις για τη γρίπη A (H1Ν1)

Πoτε πρέπει να ζητήσεις ιατρική βoήθεια Eiναι μια ιoγενής λoiμωξη τoυ αναπνευστικoύ πoυ μoιάζει με τη συνηθισμένη επoχική γρiπη. Oφεiλεται σε έναν νέo υπoτυπo γρiπης...

Πώς να κρύψετε τις ευρυαγγείες και τις ραγάδες αυτό το καλοκαίρι

Μην κρύψετε τα πόδια σας αυτό το καλοκαίρι εξαιτίας των ραγάδων, των μελανιών και των ευρυαγγειών. Μπορείτε άνετα να φορέσετε κοντά σορτσάκια, μίνι φούστες...

Δείτε ΤΙ Συμβαίνει στο Σώμα εάν Τρώτε 2 Κουταλιές Έλαιο Καρύδας τη Μέρα!

Η Dr. Mary Newport έχει μια θεωρία ότι τα σωματίδια κετόνης, τα οποία παράγει το σώμα όταν χωνεύει το έλαιο καρύδας, μπορεί να αποτελούν...
close