Κάντε τα ντουλάπια σας σαν Καινούρια. Δείτε ΠΩΣ…

Μία πεντακάθαρη κουζίνα είναι κάτι πολύ όμορφο, έτσι δεν είναι; Ενώ δεν μας αρέσει ιδιαίτερα να καθαρίζουμε μετά από ένα μεγάλο γεύμα, το να φέρουμε τις επιφάνειες στην αρχική τους κατάσταση είναι κάτι πολύ ικανοποιητικό.

Υπάρχει όμως μία συγκεκριμένη περιοχή, που είναι πολύ δύσκολη: η επιφάνεια των ντουλαπιών. Ανεξάρτητα από τον λόγο που έχουν φτάσε σε αυτήν τους την κατάσταση, όλοι θέλουμε να αποφύγουμε βαριά καθαριστικά αν γίνεται.

Ευτυχώς, υπάρχει μία εύκολη λύση από την ειδικό στην καθαριότητα, One Good Thing by Jillee.

Βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να καθαρίσει τα λιπαρά, γεμάτα πιτσιλιές ντουλάπια της κουζίνας, χρησιμοποιώντας ένα  απροσδόκητο συστατικό: λάδι!

Και όμως, η λύση σε αυτούς τους λεκέδες είναι το λάδι. Συνδυασμένο με ένα συστατικό ακόμα, θα έχετε ένα πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό:

-1 μέρος λάδιpart vegetable
-2 μέρη μαγειρική σόδα

Απλά ανακατέψτε τα συστατικά με ένα κουτάλι. Μετά με ένα σφουγγάρι, μία παλιά οδοντόβουρτσα ή ακόμα και τα χέρια σας, χρησιμοποιήστε το καθαριστικό για να καθαρίσετε τα ντουλάπια σας. Θα πάθετε πλάκα με το πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό το καθαριστικό.

Δεν ήταν πανεύκολο; Πώς σας φάνηκε; 

Credit: tiphero.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατιωτική Δίαιτα: Οδηγιές Για Να Χάσετε Μέχρι Και 5 Κιλά Σε Μιάμιση Εβδομάδα

Πώς λειτουργεί η δίαιτα του στρατιώτη; Για τις πρώτες 3 ημέρες, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής χαμηλών θερμίδων για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και...

Ο «σιωπηλός δολοφόνος» που βρίσκεται πίσω από κάθε σοβαρή ασθένεια!

Εμφανίζεται μετά από ένα κάταγμα, μια αλλεργική αντίδραση ή μια λοίμωξη και την αναγνωρίζουμε από τη δυσφορία, το πρήξιμο και το αίσθημα καύσου που...

Μάθε ΠΩΣ να σφυρίζεις δυνατά με τα δυο δάχτυλα! Βήμα-βήμα η μέθοδος.

Σχηματίστε ένα “Α” με τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο και των δύο χεριών σας Απλώστε τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο σας ενωμένα και...
close