in

Καβάλησε άγνωστο και έκαναν σ#ξ μπροστά σε όλους!

Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα δρομολόγιο Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αλλά αυτό που έλαβε χώρα στο λεωφορείο X43 που εκτελούσε το νυχτερινό δρομολόγιο από το Μάντσεστερ στο Μπέρνλι, είναι από αυτά που δεν τα χωρά ο νους!

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που κάνει πλέον το γύρο του διαδικτύου, ανήμερα του Halloween το λεωφορείο της γραμμής μετατράπηκε σε σκηνή… ακατάλληλη για ανηλίκους.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια κοκκινομάλλα νεαρή μπήκε στο όχημα παρέα με φίλες της. Όλες έδειχναν να είναι «τύφλα» στο μεθύσι, και αυτό που επακολούθησε το επιβεβαίωσε, καθώς η «θερμόαιμη» κοπέλα που ήταν μεταμφιεσμένη με μια στολή πολύ προκλητική, ανέβηκε στον επάνω όροφο του λεωφορείου, εντόπισε έναν άγνωστο νεαρό και κάθισε στα πόδια του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός άνδρας (ο οποίος φόραγε βέρα) ήταν επίσης μεθυσμένος, με αποτέλεσμα τα πράγματα να βγουν γρήγορα εκτός ελέγχου και το ζευγάρι να αρχίσει να κάνει σ#ξ μπροστά στους δεκάδες επιβάτες αδιαφορώντας για τα πάντα.

011116220739_9460

Όπως είναι φυσικό, τα φλας των κινητών άρχισαν να αστράφτουν, ενώ το ζευγάρι συνέχιζε ανενόχλητο τη «δουλειά» του, σίγουρο μέσα στο μεθύσι του ότι… δεν τους έβλεπε κανείς.

protothema.gr

Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν: «Πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για μεγάλο σεισμό ακόμη και 7 ρίχτερ στην Ελλάδα»

Ελένη Μενεγάκη: Η λεπτομέρεια που δεν αποκάλυψε στον αέρα