«Κρύψτε» πριν πόση ώρα είχατε μπει στο facebook – «Εξαφανίστε» τα ίχνη σας με μόλις 2 βήματα

Όλοι έχουμε προσέξει φίλους μας στο chat που δίπλα από το όνομα τους λέει π.χ 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Αυτό βέβαια ισχύει και για εσάς.

Αυτή η υπηρεσία είναι λίγο σπαστική μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή.

Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

Υπολογιστής

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)

1

Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)

2

Και στο κινητό ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα.

topontiki.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

17 superfoods για γρήγορο αδυνάτισμα

Τα superfoods δεν είναι απαραιτήτως τροφές που βρίσκουμε μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα ή κοστίζουν πολλά χρήματα. Είναι τροφές που βρίσκονται... ανάμεσά μας! Superfoods ονομάζουμε όλες...

Δες τι θα Συμβεί Όταν Βάλεις ένα Λεμόνι στη Μασχάλη σου

Το λεμόνι είναι ένα από τα φρούτα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ευρεία γκάμα θεραπευτικών σκοπών, συμπεριλαμβανομένων και του καλλωπισμού μας σαν καλλυντικό. Οι...

Λαχταριστή τάρτα με το αρνί που περίσσεψε από το Πάσχα

Φέτος το Πασχαλινό τραπέζι θα είναι κάπως διαφορετικό, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θα είναι πλούσιο όπως κάθε χρόνο, που περισσεύει μια αρκετά...
close