Κόβει τη ζύμη σε τετράγωνα. Αυτό που κάνει με αυτά είναι το απόλυτο σνακ!

Μπορεί να μην σερβίρεται σε κουτί, αλλά αυτή η αποδομημένη πίτσα θα εξαφανιστεί αμέσως μόλις βγει από το φούρνο. Η πραγματική ομορφιά αυτής της συνταγής όμως είναι ότι μπορεί να έχει όσες παραλλαγές θέλετε.

Πρωτοεμφανίστηκε το 1950 σε περιοδικά μαγειρικής. Αρχικά είχε σχεδιαστεί σαν επιδόρπιο, με γλυκιά ζύμη, λιωμένο βούτυρο, κανέλα, ζάχαρη και πέκαν ως συστατικά.

Σύντομα, η βασική έκδοση τροποποιήθηκε για να συμπεριλαμβάνει και άλλες γεύσεις όπως καραμέλα ή όπως  θα δείτε παρακάτω σε αυτήν την έκδοση που είναι στην ουσία ένα κανονικό γεύμα.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί αρρωσταίνουμε; Τι έλεγε ο Ιπποκράτης για κάθε νόσο.

Ο Ιπποκράτης έλεγε οτι κάθε νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και μετά καταλήγει στο σώμα. Και πριν αποφασίσουμε ποια θεραπεία θα ακολουθήσουμε για...

Συνταγή: Η κρέμα προσώπου που θα τη ζήλευαν οι καλύτερες εταιρείες καλλυντικών!!!

Το μόνο «δύσκολο» στην παρασκευή αυτής της αντιγηραντικής κρέμας προσώπου είναι να συγκεντρώσετε τα συστατικά που θα χρειαστείτε, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε...

Η γλυκιά «κόλαση», ελαφρύ, βελούδινο, με γεύση καραμέλας !!!

Η γλυκιά «κόλαση», ελαφρύ, βελούδινο, με γεύση καραμέλας !!! Της Ανδρονίκης Ζάχου: Πάρτε τη συνταγή και στην κουζίνα: Υλικά: 400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 400 γραμμάρια γάλα 200 γραμμάρια ζάχαρη 2 βανίλιες 8...
close