Αρχική Αστρολογία Μάθετε ποια θα ήταν η Σούπερ Δύναμή σας, με βάση τον Ωροσκόπο σας

Μάθετε ποια θα ήταν η Σούπερ Δύναμή σας, με βάση τον Ωροσκόπο σας

0
Μάθετε ποια θα ήταν η Σούπερ Δύναμή σας, με βάση τον Ωροσκόπο σας

Έχετε ποτέ φανταστεί πως θα ήταν η ζωή σας αν είχατε υπερδυνάμεις; Τι θα κάνατε αν ξαφνικά ξυπνούσατε μια μέρα και μπορούσατε να πετάξετε ή να μετακινήσετε πράγματα με το μυαλό σας; Τι θα κάνατε αν μπορούσατε να γίνετε αόρατοι;

Μερικές υπερδυνάμεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν πολύ επικίνδυνες, ενώ ορισμένες θα μπορούσαν να θεωρηθούν πιο θετικές και ακόμη και να σας αφήσουν πιο ευάλωτους απ” ό,τι ήσασταν πριν.

Αν κάποιος γύρω μας ήταν σούπερ ήρωας ή σούπερ κακοποιός – ο οποίος θα μπορούσε να μας καταστρέψει σε μια στιγμή – ίσως να ήμασταν πιο επιφυλακτικοί, πιο ευγενικοί και με περισσότερη κατανόηση ο ένας προς τον άλλο. Ή ίσως όλοι θα ήταν συνεχώς σε επιφυλακή, περιμένοντας την επόμενη επίθεση!

Είναι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον να σκεφτούμε πψς θα χρησιμοποιούσαμε αυτές τις δυνάμεις για να αλλάξουμε τα πράγματα αν μπορούσαμε. Πως θα ήταν να ήμασταν επί ίσοις όροις με τις αρχές – όπως οι κυβερνήσεις – ή με τους ένοπλους εχθρούς μας;

Ποια υπερδύναμη θα είχατε με βάση τον ωροσκόπο σας; Κάντε το κουίζ για να μάθετε!

Credits: Daily Vibes

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.