Μάχη με τον καρκίνο για την Τζένη Χειλουδάκη! «Πονεί ωρέ η Χειλουδάκενα που κάνει τον πόνο τσιχλόφουσκα;»

Στην αρχή ήταν ένα πρήξιμο στον ώμο, που αργότερα μεταμορφώθηκε σε κύστη και έκανε την Τζένη Χειλουδάκη να μεταβεί στο Νοσοκομείο Σητείας στην Κρήτη για περαιτέρω εξετάσεις!

Οι γιατροί διέγνωσαν όγκο στον ώμο που έπρεπε να αφαιρεθεί για να γίνει βιοψία! «Ήταν κάτι που με ενοχλούσε εδώ και πολλά χρόνια. Είναι τεράστιο λάθος, το ξέρω, που δεν το κοίταζα. Η οικονομική κατάσταση δεν ήταν και τόσο καλή… Μετά, όταν βγήκε το βιβλίο, έλεγα «με δύο δεκάδες που έβγαλα, να πάω να χώνω τα φράγκα στους γιατρούς;» τόνισε η Τζένη Χειλουδάκη! Ο καρκίνος της είχε στείλει το μήνυμα, όμως εκείνη τον άφηνε να ζει μέσα της και – δυστυχώς – να μεγαλώνει! «Είχα πονάκια, ζαλάδες και έλεγα πως είναι από το άγχος. Και μετά αυτό μεγάλωσε, έκανε παιδάκι και άρχισε να με πονάει», εξήγησε η ίδια!

«Έβγαλα καρκινάκι στον ώμο, όμως έχω και συνέχεια», πρόσθεσε! «Από καρδιάς ευχαριστώ τον χειρούργο μου κύριο Κουτρούμπα και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας για την άψογη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό τους».

«Ευχές» μέσω facebook

Πολλοί ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στην Τζένη Χειλουδάκη όταν έμαθαν την μάχη της με τον καρκίνο με την ίδια ωστόσο να απαντά μέσα της προσωπικής της σελίδας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΕΔΩ)

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Πλάτη του πρήστηκε και γέμισε Τρύπες. Μόλις δείτε ΤΙ το προκάλεσε, θα Ανατριχιάσετε!

Τρομακτικές εικόνες έχουν έρθει στην δημοσιότητα και δείχνουν έναν άντρα με 7 τρύπες στην πλάτη του, μετά από ατύχημα με την θεραπεία με βεντούζες...

Το φυσικό Αυτό Ρόφημα είναι πιο αποτελεσματικό στην μείωση της πλάκας χωρίς όλα τα επιβλαβή χημικά των στοματικών διαλυμάτων.

Το ξέπλυμα με στοματικό διάλυμα είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας πολλών. Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική, αλλά αν δεν προσέχετε, το στοματικό διάλυμα μπορεί...

Αυτή η φρικτή ανακάλυψη των γιατρών είναι ακριβώς ο λόγος για να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας.

Λένε πως ο πόνος του αυτιού είναι ο χειρότερος που έχει να υποφέρει ο άνθρωπος. Όσο για την αιτία του πόνου, πολλές φορές είναι...
close