Αρχική Κοινωνία «Μέσα σε 48 ώρες οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Ευρώπη»

«Μέσα σε 48 ώρες οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Ευρώπη»

0
«Μέσα σε 48 ώρες οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Ευρώπη»

Διάφοροι Στρατηγοί του ΝΑΤΟ έχουν αναφέρει το εν λόγω σενάριο και στη λίστα προστίθεται ο Richard Barrons.

Βέβαια για να δικαιολογήσουν και το λόγο ύπαρξής τους στα ρωσικά σύνορα…

«Η Ρωσία μπορεί να να αναπτύξει πολεμικά αεροσκάφη, πλοία και στρατεύματα σε ευρωπαϊκό έδαφος μέσα σε μόλις 48 ώρες. Η Ρωσία θα μπορούσε να εισβάλει στην Ευρώπη μέσα σε 48 ώρες», προειδοποιεί ο πρώην επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Richard Barrons.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε, η Ρωσία μπορεί να αναπτύξει πολεμικά αεροσκάφη, πλοία και στρατεύματα σε ευρωπαϊκό έδαφος μέσα σε μόλις 48 ώρες. Έτσι, η Ευρώπη θα βρεθεί στο έλεος μιας επικείμενης επίθεσης χωρίς καν να έχει προλάβει να οργανώσει κάποιο αμυντικό σχέδιο.

Η Μόσχα επενδύει συνεχώς σε νέο πολεμικό εξοπλισμό ανταγωνιζόμενη το οπλοστάσιο του ΝΑΤΟ.

«Εάν κάνουμε μια λίστα με τις στρατιωτικές δυνατότητες που έχει το ΝΑΤΟ θα διαπιστώσουμε ότι έχει πολύ περισσότερες από αυτές της Ρωσίας, αλλά επειδή το μεγαλύτερο μέρος των δυνατοτήτων του βρίσκεται σε μια ημι-λανθάνουσα κατάσταση, υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας, όπου. . . η Ρωσία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λιγότερο ισχυρές δυνάμεις για να προκαλέσει το ΝΑΤΟ κάνοντάς το μάλιστα με τέτοιο τρόπο που το ΝΑΤΟ θα πιεστεί τόσο πολύ που δεν θα έχει κανένα σχέδιο για να απαντήσει στις προκλήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sir Barrons στους Times.

Πηγή: hellasforce

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.