Με αυτή την ρύθμιση θα «κρύψτε» πριν πόση ώρα είχατε «μπει» στο facebook.

Όλοι έχουμε προσέξει φίλους μας στο chat που δίπλα από το όνομα τους λέει π.χ 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Αυτό βέβαια ισχύει και για εσάς.

Αυτή η υπηρεσία είναι λίγο σπαστική μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή.

Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

1

Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)

Βήμα 2

Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use).

2

Βήμα 3

Mετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Αν είμαι συνδεδεμένος”. Τώρα κάθε φορά που είστε εκτός σύνδεσης ή έχετε απενεργοποίηση την συνομιλία δεν θα εμφανίζεται ο χρόνος δίπλα στο όνομα σας στους φίλους σας.

1475966702133758

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αιμορροΐδες τέλος με αυτές τις 5 σπιτικές λύσεις

Οι αιμορροΐδες επηρεάζουν περισσότερο από το 75% του γενικού πληθυσμού με τα άτομα που είναι ηλικίας 45-65 ετών να είναι πιο επιρρεπή. Οι αιμορροΐδες είναι...

H κόρη τους πέθανε από καρκίνο. Όταν μετακίνησαν τον καθρέφτη από το δωμάτιό της, πάγωσαν!

Όταν η κόρη τους έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την περασμένη εβδομάδα, οι Dean και Caroline Orchard δεν ήξεραν ότι ανάμεσα στα πράγματά...

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το σeξ;

Μπορεί στις μέρες μας το Ίντερνετ να αποτελεί εργαλείο πληροφόρησης για το σeξ ή ακόμα και εικονικό τόπο γνωριμιών, που βοηθάει χιλιάδες ανθρώπους να...
close