in

Με αυτή τη νέα δίαιτα μπορείτε να τρώτε κέικ όλη τη μέρα και ακόμα να χάνετε βάρος!

Μία αποτοξίνωση είναι καμιά φορά αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός μας περισσότερο από οτιδήποτε. Αν και καμιά φορά αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για κάποιους.

Η Deborah Schipper, λάτρης των γλυκών, έχει έρθει για να δώσει την απάντηση στις προσευχές μας με το καινούργιο της πρόγραμμα “αποτοξίνωσης με κέικ”.

4567

3805

“Η ζωή υπάρχει για να τη χαιρόμαστε: Η Ms Schipper είχε θέματα με το δέρμα της και με αϋπνίες, για αυτό και κατέληξε σε αυτό το πρόγραμμα αποτοξίνωσης με κέικ μιας και είχε δοκιμάσει τα πάντα ανά καιρούς.

Αφού είχε δοκιμάσει τα πάντα και πάλευε με την πείνα και τα ενεργειακά της επίπεδα, η Ms Schipper αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο.

6425

7404

“Λατρεύω τα γλυκά και δεν θα μπορούσα ποτέ να τα σταματήσω – η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε και ήθελα να απολαμβάνω το φαγητό χωρίς να χρειαστεί να στερηθώ πράγματα που αγαπάω.”

Για αυτό και δημιούργησε ένα πρόγραμμα 4 εβδομάδων που βοηθάει τους συμμετέχοντες να τρώνε υγιεινά και θρεπτικά κέικ, brownies και άλλα γλυκά σαν κομμάτι της καθημερινής τους διατροφής.

«Πρόκειται για ένα γρήγορο πρωινό. μεσημεριανό και βραδινό, αλλά επίσης πρόκειται και για μια προσπάθεια να μετασχηματίσουμε τα “κακά” φαγητά σε “καλά’»

8380

9363

10354

“Έχω δει τεράστια βελτίωση στη περίπτωσή μου. Είμαι πολύ χαρούμενη, έχω περισσότερη ενέργεια και δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχώ για το βάρος μου!”

“Μπορείς να έχεις κέικ για πρωινό και να είναι υγιεινό. Εκτός από αυτό κόβει την όρεξη σου μέχρι το μεσημέρι, οπότε δεν χρειάζεται να φας κάτι άλλο.”

12333

11395

“Γίνονται πολύ γρήγορα και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με τα συστατικά.”

Όλες οι συνταγές για το αυτό το πρόγραμμα είναι φτιαγμένες από τη διατροφολόγο Jennifer May και είναι διαθέσιμες online.
Πηγή

Νικήστε τη Χαλάρωση των Βλεφάρων με Φυσικό Τρόπο! Δείτε Πως…

Η δικαιολογία «δεν χωρίζω για τα παιδιά» μπάζει νερά από παντού.