in

Με αυτόν τον άντρα ξεπερνά τον Χωρισμό της η Φαίη Σκορδά (photo)

Η είδηση του διαζυγίου Σκορδά-Λιάγκα κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Από την ώρα που ανακοινώθηκε πως αποφάσισαν να ρίξουν τους τίτλους τέλους στο γάμο τους ύστερα από έξι χρόνια και την απόκτηση δυο πλευρών τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του να βρήκε το κουράγιο να βγει με φίλους του, όμως η Φαίη ακολουθεί μια άλλη τακτική.

Βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι τους στη Βούλα θέλοντας να κοπάσει -όσο γίνεται- ο θόρυβος του διαζυγίου και έχοντας αφοσιωθεί στους δυο γιους της Γιάννη και Δημήτρη.

Το τελευταίο που θέλει είναι τα παιδιά της να επηρεαστούν από όλο αυτό το κλίμα και δεν είναι τυχαίο πως και εκείνη και ο Λιάγκας δηλώνουν πως πάντα θα είναι ενωμένοι ως γονείς. Δίπλα της είναι οι γονείς της Εύα και Δημήτρης που προσπαθούν να της συμπαραστασθούν και να την κάνουν να χαμογελά. Όμως δεν είναι οι μόνοι…

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε η είδηση, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, στο πλευρό της Φαίης είναι ένας άντρας που του έχει τυφλή εμπιστοσύνη και αυτός δεν είναι άλλος από τον αδελφό της Νότη. Όχι μόνο δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια του, αλλά με τα ήρεμα λόγια του τη συμβουλεύει έτσι ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση αυτή με ψυχραιμία. Κάθε φορά που την παίρνει αγκαλιά η Φαίη ηρεμεί και νιώθει πιο δύνατή από ποτέ.

Δείτε τους μαζί.

1-1youweekly.gr

Ναταλία Γερμανού για χωρισμό Λιάγκα-Σκορδά: «Η αλήθεια είναι, για να μην σας κοροϊδεύουμε, ότι…»

Νανος Β ι α σ ε Σουηδεζα 2 μετρα…Το Ανέκδοτο που θα σας ριξει στα πατώματα