ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 12 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗ

Από την ρωσική λαϊκή ιατρική για τη θεραπεία της γρίπης, αλλά και την θεραπεία της στηθάγχης, από επίμονους πονοκεφάλους, άσθμα, φυματίωση, νόσος του πνεύμονα, του παχέος εντέρου ασθένεια, φλεγμονή των αιμοφόρων σκάφη, ουρική αρθρίτιδα, καρδιακά νοσήματα, υψηλή πίεση του αίματος , νεφρική νόσο και καρκίνο του τραχήλου.

Αυτή εποχή του έτους συνήθως συνδέονται με τα κρυολογήματα και την γρίπη – οι κλιματικές αλλαγές επηρεάζουν το σώμα και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο είμαστε επιρρεπείς σε διάφορες ασθένειες.

Προετοιμασία:
Βρείτε κάποιο βότανο Αλόη ( Aloe Vera ), όχι μεγαλύτερο των 5 ετών ή μικρότερο από ένα έτος και δεν το νερό για 5 μέρες, χρησιμοποιήστε 300 γρ φρέσκα φύλλα, σε ένα ηλεκτρικό μίξερ, προσθέτουμε 250g ραδίκια (Cichorium intybus L), 400 g μέλι , 700 ml φυσικό κόκκινο κρασί και 500 ml καθαρής αλκοόλης.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και σφραγίζουμε το μίγμα σε ένα σκοτεινό μπουκάλι? τοποθετούμε το μπουκάλι σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος και αφήστε το να ξεκουραστεί για 5 ημέρες. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, αδειάστε όσο χρειάζεστε για μια εβδομάδα και το υπόλοιπο αφήστε το ξανά σε ένα σκοτεινό, δροσερό μέρος.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:
Στις πρώτες 5 ημέρες λάβετε ένα κουταλάκι του γλυκού, 3 φορές την ημέρα, πριν από κάθε γεύμα, καθώς και στις επόμενες 3 ημέρες λαμβάνουν ένα κουταλάκι – 3 φορές την ημέρα, αλλά μία ώρα πριν από τα γεύματα σας. Η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα, όχι περισσότερο από δύο μήνες σε ένα χρόνο.

Προσοχή

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι να κάνετε για να ιδρώνετε λιγότερο το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ο υδράργυρος ανεβαίνει συνεχώς και μαζί με αυτόν αυξάνεται και ο ιδρώτας. Αν, λοιπόν, ανήκετε σε αυτούς που...

Το 95% των Ανθρώπων, ΔΕΝ μπορεί να Περάσει αυτό το ΤΕΣΤ ευφυίας. Εσύ Μπορείς;

Εάν μπορείτε να απαντήσετε με επιτυχία σε όλες τις ερωτήσεις αυτού του κουίζ, τότε το IQ σας είναι υψηλότερο απ” ότι των περισσότερων ανθρώπων...

Τεστ με εικόνες: Έχετε προδιάθεση στην ευτυχία;

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ο εγκέφαλός μας είναι «προγραμματισμένος» ώστε να εστιάζει περισσότερο σε θετικές ή σε αρνητικές εικόνες. Μπορείτε να τεστάρετε και τη...
close