Γνωρίζατε ότι οι μπάμιες είναι από τα πιο θεραπευτικά λαχανικά της φύσης; Κι όμως! Μειώνει τη χοληστερόλη. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βοηθά στη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου. Αποτοξινώνει το δέρμα. Καταπολεμά τις διαταραχές των γεvvητικών οργάνων. Ιδανικό για όσους έχουν άσθμα. Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου. Συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πηγή πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη. Κατά των λιπαρών μαλλιών. Ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα. Διευκολύνει τον οργανισμό στην παραγωγή προβιοτικών και βιταμίνης Β. Για όσους έχουν διαβήτη, καθώς ρυθμίζει τα επίπεδα της γλυκόζης στον οργανισμό μας.Υποβοηθά τη δομή του κυκλοφοριακού μας συστήματος. Ανακουφίζει από αναπνευστικά προβλήματα. Εξουδετερώνει την αναιμία. Αποτρέχει την παχυσαρκία. Κατά του έλκους. Ενδυναμώνει τα οστά. Ζωμός από μπάμιες
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...