Αρχική Κοινωνία Μόνο ΝΤΡΟΠΗ για το ανθρώπινο είδος! πωλούνται ΖΩΝΤΑΝΕΣ χελώνες και σαύρες σε μπρελόκ για να παίζουν τα παιδιά μας…

Μόνο ΝΤΡΟΠΗ για το ανθρώπινο είδος! πωλούνται ΖΩΝΤΑΝΕΣ χελώνες και σαύρες σε μπρελόκ για να παίζουν τα παιδιά μας…

0
Μόνο ΝΤΡΟΠΗ για το ανθρώπινο είδος! πωλούνται ΖΩΝΤΑΝΕΣ χελώνες και σαύρες σε μπρελόκ για να παίζουν τα παιδιά μας…

Οι περισσότεροι δεν ξοδεύουν πολύ χρόνο προσπαθώντας να βρουν το τέλειο μπρελόκ, κυρίως γιατί συνήθως τα έχουν ξεχασμένα σε μία τσέπη ή σε κάποιο γραφείο. Τελευταία όμως, τα μπρελόκ φαίνεται να αλλάζουν και πολύ να εκνευρίζονται με αυτή την αλλαγή. Γιατί όμως κάποιος να εκνευριστεί για ένα μπρελόκ;

Φυλακίζουν ζωντανά ζώα μέσα σε μικρά μπρελόκ και τα πουλάνε σε όποιον θέλει να το αγοράσει. Η νέα τάση που κυκλοφορεί είναι πραγματικά τρομακτική. Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων μιλούν για αυτή τη νέα μόδα υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση κακοποίησης των δικαιωμάτων των ζώων.

Όλοι έχουμε ένα μπρελόκ. Για τους περισσότερους όμως, είναι κάτι ασήμαντο και απλά χρησιμεύει για να κρατάει τα κλειδιά σε ένα σημείο.

1

Για τους τρελούς όμως, ένα απλό μπρελόκ μπορεί να γίνει κάτι πιο διασκεδαστικό.

2

Όπως ας πούμε ένα μικρό λούτρινο ζωάκι. Αλλά οι πιο τρελοί ακόμα έχουν αρχίσει και αγοράζουν μπρελόκ με πραγματικά ζώα μέσα τους.

3

Αυτό το μπρελόκ έχει μία ζωντανή χελώνα μέσα. Υπάρχουν αυτοί που τα έχουν λατρέψει – και αυτοί που τα έχουν μισήσει.

4

Η τάση έχει ανθίσει στην Κίνα. Όσοι τα πουλάνε λένε πως το νερό τους είναι πολύ πλούσιο σε θρεπτικά σε προσπάθεια να αντικρούσουν το επιχείρημα που κάνει λόγο για κακοποίηση των ζώων.

5

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται το χελωνάκι να είναι χαρούμενο κλεισμένο σε ένα τέτοιο δοχείο.

6

Ειδικοί λένε πως είναι αδύνατο για αυτά τα ζώα να ζήσουν πολύ καιρό μέσα στο μπρελόκ, όσα θρεπτικά και να περιέχει.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.