Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Νικήστε τη Χαλάρωση των Βλεφάρων με Φυσικό Τρόπο! Δείτε Πως… - LINE LIFE

Νικήστε τη Χαλάρωση των Βλεφάρων με Φυσικό Τρόπο! Δείτε Πως…

Αντιμετωπίστε τη Χαλάρωση των Βλεφάρων με Φυσικό Τρόπο! Δείτε Πως! Τα αποτελέσματα θα είναι αμέσως ορατά.

Τα αυγά εκτός από κατανάλωση, χρησιμοποιούνται και σε πολλά γιατροσόφια ως μάσκες προσώπου και μαλλιών, για τη μείωση των μαύρων πόρων, και για το σφίξιμο του δέρματος γύρω από τα μάτια. Να τι μπορείτε να κάνετε:

1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας από μακιγιάζ και στεγνώστε το.

2. Σπάστε σε ένα μπολ ένα αυγό, και αφαιρέστε τον κρόκο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι νερού, τοποθετήστε το στόμιο πάνω από τον κρόκο, και πιέστε το μπουκάλι. Ο αέρας στο μπουκάλι θα αναρροφήσει τον κρόκο στο εσωτερικό του.

3. Χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι, βουτήξτε το στο ασπράδι και εφαρμόστε στα βλέφαρά σας. Χρησιμοποιήστε αρκετή ποσότητα, όχι όμως τόση που να στάζει. Προσeξτε να μη μπει στα μάτια σας.

4. Κρατήστε τα μάτια σας κλειστά και περιμένετε το ασπράδι να στεγνώσει τελείως.

5. Ξεπλύντε με νερό και στεγνώστε το πρόσωπό σας.

Τα αποτελέσματα θα είναι αμέσως ορατά και θα διαρκέσουν για μερικές μέρες. Μπορείτε να το εφαρμόζετε μια φορά την εβδομάδα ή ακόμα και καθημερινά, μιας και είναι απολύτως φυσικό. Το βίντεο που ακολουθεί δίνει κάποιες επιπλέον οδηγίες για μερικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να σφίξετε τα πεσμένα βλέφαρα και να μειώσετε τις ρυτίδες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.