Ξενέρωσε η Πάολα από το κοινό στην πρεμιέρα της με τον Ρουβά – Γιατί είπε «Πρώτη φορά το ζω αυτό»…

Το νυσταγμένο κοινό έκανε έξαλλη την Πάολα – «Πρώτη φορά το ζω αυτό» είπε η Πάολα στην πρεμιέρα της…μην έχοντας την ανταπόκριση που περίμενε από το κοινό.

Πρεμίερα έκαναν χθες ο Σάκης Ρούβας και η Πάολα στο Κέντρο Αθηνών. Ένα «κοντράστ» σχήμα που ήταν να γίνει πριν μερικά χρόνια, αλλά η Πάολα τότε είχε προτιμήσει τον Βασίλη Καρρά και δικαίως, καθώς είχε γίνει λαϊκό προσκύνημα. Ωστόσο φέτος, τελικά, αποφάσισαν να κάνουν την συνεργασία που είχαν αφήσει στη μέση και η Πάολα με αυτό τον τρόπο επιστρέψει στην νύχτα της Αθήνας.

Από την πρώτη νύχτα αυτής της συνεργασίας, φαίνεται το κοινό που ακολουθεί τον Σάκη Ρουβά να υπερτερεί από το κοινό της Πάολα μέσα στο μαγαζί. Πιθανώς το κοινό της Πάολα που την ακολουθεί παντού μέχρι στιγμής, τον Έλληνα σταρ να μην τον «αντέχει» ή ακόμα να είναι νωρίς. Αλλά ταυτόχρονα το πιστό κοινό του Σάκη Ρουβά ήταν αμήχανο μπροστά στην λαϊκή τραγουδίστρια.
Με μικρή καθυστέρηση, λόγω τεχνικού προβλήματος, βγήκε η Πάολα στη σκηνή με το «Πόσες Φορές» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου. Μια σκηνοθεσία που διέφερε ελάχιστα από προηγούμενες ενάρξεις της τραγουδίστριας και με ένα «μάτι» που δεν ήταν και ιδιαίτερα εφευρετικό.

Η επικοινωνία με τον κόσμο, είναι από τα δυνατότερα στοιχεία της Πάολα. Αυτό αναζήτησε με το πρώτο «καλησπέρα» και χθες αλλά κάτι δεν πήγε καλά, όπως είπε η ίδια. «Είστε πολύ ήσυχοι, δεν γουστάρω καθόλου» είπε τραγουδίστρια, διακρίνοντας ένα «διαφορετικό» κοινό από αυτό που είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο έβαλε στοίχημα να τους ανεβάσει η ίδια. Πριν πει την «γνωστή» ατάκα της, ανέφερε πως είναι «η πρώτη φορά που το ζω αυτό, να ξέρετε».

Στο βίντεο θα δείτε, όλα όσα αναφέρουμε, ενώ στα σχόλια οι θαυμαστές τις διακρίνουν αυτό που εκλαμβάνει η τραγουδίστρια και γράφουν «τι ξενέρωτοι άνθρωποι, λες και πήγαν εκεί με το ζόρι», «δεν είσαι για τους ξενέρωτους Αθηναίους» και «έλα Θεσσαλονίκη να δεις τι θα γίνει».

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

17 superfoods για γρήγορο αδυνάτισμα

Τα superfoods δεν είναι απαραιτήτως τροφές που βρίσκουμε μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα ή κοστίζουν πολλά χρήματα. Είναι τροφές που βρίσκονται... ανάμεσά μας! Superfoods ονομάζουμε όλες...

Δες τι θα Συμβεί Όταν Βάλεις ένα Λεμόνι στη Μασχάλη σου

Το λεμόνι είναι ένα από τα φρούτα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ευρεία γκάμα θεραπευτικών σκοπών, συμπεριλαμβανομένων και του καλλωπισμού μας σαν καλλυντικό. Οι...

Λαχταριστή τάρτα με το αρνί που περίσσεψε από το Πάσχα

Φέτος το Πασχαλινό τραπέζι θα είναι κάπως διαφορετικό, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θα είναι πλούσιο όπως κάθε χρόνο, που περισσεύει μια αρκετά...
close