Ξενέρωσε η Πάολα από το κοινό στην πρεμιέρα της με τον Ρουβά – Γιατί είπε «Πρώτη φορά το ζω αυτό»…

Το νυσταγμένο κοινό έκανε έξαλλη την Πάολα – «Πρώτη φορά το ζω αυτό» είπε η Πάολα στην πρεμιέρα της…μην έχοντας την ανταπόκριση που περίμενε από το κοινό.

Πρεμίερα έκαναν χθες ο Σάκης Ρούβας και η Πάολα στο Κέντρο Αθηνών. Ένα «κοντράστ» σχήμα που ήταν να γίνει πριν μερικά χρόνια, αλλά η Πάολα τότε είχε προτιμήσει τον Βασίλη Καρρά και δικαίως, καθώς είχε γίνει λαϊκό προσκύνημα. Ωστόσο φέτος, τελικά, αποφάσισαν να κάνουν την συνεργασία που είχαν αφήσει στη μέση και η Πάολα με αυτό τον τρόπο επιστρέψει στην νύχτα της Αθήνας.

Από την πρώτη νύχτα αυτής της συνεργασίας, φαίνεται το κοινό που ακολουθεί τον Σάκη Ρουβά να υπερτερεί από το κοινό της Πάολα μέσα στο μαγαζί. Πιθανώς το κοινό της Πάολα που την ακολουθεί παντού μέχρι στιγμής, τον Έλληνα σταρ να μην τον «αντέχει» ή ακόμα να είναι νωρίς. Αλλά ταυτόχρονα το πιστό κοινό του Σάκη Ρουβά ήταν αμήχανο μπροστά στην λαϊκή τραγουδίστρια.
Με μικρή καθυστέρηση, λόγω τεχνικού προβλήματος, βγήκε η Πάολα στη σκηνή με το «Πόσες Φορές» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου. Μια σκηνοθεσία που διέφερε ελάχιστα από προηγούμενες ενάρξεις της τραγουδίστριας και με ένα «μάτι» που δεν ήταν και ιδιαίτερα εφευρετικό.

Η επικοινωνία με τον κόσμο, είναι από τα δυνατότερα στοιχεία της Πάολα. Αυτό αναζήτησε με το πρώτο «καλησπέρα» και χθες αλλά κάτι δεν πήγε καλά, όπως είπε η ίδια. «Είστε πολύ ήσυχοι, δεν γουστάρω καθόλου» είπε τραγουδίστρια, διακρίνοντας ένα «διαφορετικό» κοινό από αυτό που είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο έβαλε στοίχημα να τους ανεβάσει η ίδια. Πριν πει την «γνωστή» ατάκα της, ανέφερε πως είναι «η πρώτη φορά που το ζω αυτό, να ξέρετε».

Στο βίντεο θα δείτε, όλα όσα αναφέρουμε, ενώ στα σχόλια οι θαυμαστές τις διακρίνουν αυτό που εκλαμβάνει η τραγουδίστρια και γράφουν «τι ξενέρωτοι άνθρωποι, λες και πήγαν εκεί με το ζόρι», «δεν είσαι για τους ξενέρωτους Αθηναίους» και «έλα Θεσσαλονίκη να δεις τι θα γίνει».

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η μακαρονάδα της χρονιάς: Μια συνταγή που θα λατρέψετε!

Οι μακαρονάδες είναι η τέλεια λύση για κάθε είδους γεύμα: καθημερινό με τα παιδιά, κυριακάτικο με την ευρύτερη οικογένεια, ρομανικό δείπνο για δύο ή...

Τι αποκαλύπτουν τα Aέρια μας για την Yγεία μας!

Υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μάθετε αν είστε εντελώς υγιείς. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα αέρια σας. Μπορεί...

Τί μπορείτε να πάθετε από το συνδυασμό ποπ κορν + αναψυκτικό στο σινεμά;

Μελέτη από το αμερικανικό Κέντρο Επιστήμης για το Δημόσιο Συμφέρον (CSPI) που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, φέρνει «κακά» νέα για τους λάτρεις του ποπ...
close