Ξεπέρασαν κάθε όριο στο Πακέτο: Ζωντάνεψαν τον νεκρό γιο της και κατέρρευσε

Πώς ζωντάνεψαν τον νεκρό γιο της κας Χατζηδημητρίου στο Πάμε Πακέτο; Πώς αντέδρασε η παραλήπτρια;

Το Πάμε Πακέτο προκάλεσε, για άλλη μια φορά, δυνατά συναισθήματα και ξεπέρασε κάθε όριο.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου ήταν ένας καλόκαρδος άνθρωπος που από μικρός έμαθε να παλεύει στη ζωή του. Με συμμάχους του το χαμόγελο και τη θετική σκέψη, κατάφερνε πάντα να πορεύεται.

Έτσι προχωρούσε στη δουλειά του, έτσι δημιούργησε την οικογένειά του.

Μοναδικό πλήγμα στη ζωή του αποτέλεσε ο θάνατος της συζύγου του πριν από 21 χρόνια.

Ο ίδιος, ως λάτρης του γυναικείου φύλου, ομολογεί ότι ακόμα και σήμερα δεν σταματά να είναι κυνηγός, αν και πολλές φορές «πιάνει» τον εαυτό του στον ρόλο του θηράματος.

Η αφήγησή του προκάλεσε γέλια και ενίοτε αμηχανία.

Το άνοιγμα του δεύτερου Πάμε πακέτο είναι ένας ύμνος στην αγάπη της μάνας. Είναι από τις σπάνιες φορές στην ιστορία της εκπομπής που μια ανάδοχη μητέρα αναζητά να βρει τη βιολογική, με μοναδικό της κίνητρο να στηρίξει τον γιο της που είναι εγκλωβισμένος στον εφιάλτη των ναρκωτικών, για περισσότερα από 20 χρόνια.

Η αποστολέας υιοθέτησε τον γιο της μόλις τρεις μέρες μετά τη γέννησή του και από τότε ορκίστηκε ότι θα είναι μαζί του και στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Δυστυχώς, όμως, η υπομονή της χρειάστηκε να δοκιμαστεί πολλές φορές, λόγω του εθισμού του γιου της.

Πώς θα ανατραπούν όλα στη ζωή της παραλήπτριας; Η βιολογική του μητέρα κα Χατζηδημητρίου θα κάνει μια αποκάλυψη που θα σοκάρει τους πάντες. Ήταν μόλις 14 ετών όταν γέννησε τον γιο της και η μητέρα της τής είπε ότι το παιδί της πέθανε.

Όταν είδε το παιδί της που πίστευε νεκρό, κατέρρευσε στην αγκαλιά του.

Δείτε την βιολογική μητέρα που έστειλε το Πάμε πακέτο:

newsone.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως να ξεφορτωθείτε τα λιπώματα με φυσικό τρόπο!

Τα εξογκώματα του δέρματος συνήθως εμφανίζονται στο κεφάλι, το λαιμό, στις μασχάλες και το χέρι. Αυτοί είναι καλοήθεις όγκοι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα...

Διαβάστε γιατί Πρέπει να κάνετε Μασάζ στα Πόδια σας Κάθε Βράδυ!

Οι ιατρικοί και ολιστικοί επαγγελματίες γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι το μασάζ μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία κάποιου. Η απλή εφαρμογή...

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΕΛΟΣ – Έξι φυσικοί τρόποι για να τη ρίξετε χωρίς χάπι…

Η διαχείριση της χοληστερόλης είναι μια δια βίου διαδικασία… Ακολουθήστε τις συστάσεις του γιατρού σας σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και φαρμακευτική αγωγή. Αν...
close