Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι με αυτό που εντόπισαν στο έντερο γυναίκας με στομαχόπονο και ναυτία!

Η 26χρονη πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στη δεξιά πλευρά του στομαχιού της, που δεν την άφηνε ούτε να φάει και τις είχε προκαλέσει πυρετό.

Μία εξέταση αποκάλυψε πως η κοιλιά της ήταν πρησμένη με υγρό και κατάλαβαν πως έχει σκωληκοειδίτιδα. Την πήγαν αμέσως στο χειρουργείο για να αφαιρέσουν το μολυσμένο όργανο πριν σκάσει – αλλά παρατήρησαν κάτι παράξενο όπως το έκοβαν.

Ανακάλυψαν πως το όργανο είχε ένα κομμάτι από προφυλακτικό κολλημένο πάνω του – που πιστεύουν πως είναι και ο λόγος που ξεκίνησε αυτή της η περιπέτεια.

3956

Όταν η ασθενής ξύπνησε από την εγχείρηση, επιβεβαίωσε πως είχε καταπιεί κατά λάθος ένα προφυλακτικό πριν δύο εβδομάδες.

Δεν είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια, παρόλο που ανακάλυψε υπολείμματα από το προφυλακτικό 5 μέρες μετά. Ούτε συνέδεσε τα συμπτώματα με αυτό το περιστατικό. Οι γιατροί πιστεύουν πως το προφυλακτικό έσπασε σε κομμάτια καθώς ταξίδευε στο πεπτικό της σύστημα και ένα κομμάτι του κόλλησε πάνω στη σκωληκοειδίτιδα.

Το όργανο αυτό βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του παχέος εντέρου, οπότε μερικές φορές παγιδεύονται πράγματα εκεί, προκαλώντας φλεγμονή και μόλυνση.

4862

Ανά καιρούς, οι γιατροί έχουν βρει σφαίρες, βίδες, κέρματα, πέτρες, τρίχες από οδοντόβουρτσα, καρφίτσες, βελόνες, κομμάτια από κόκαλα και τρίχες από σκύλους. Έχουν επίσης βρεθεί σπόροι φρούτων και κουκούτσια, οδοντογλυφίδες και πολλά ακόμα.

Όταν κάτι εγκλωβιστεί σε αυτό το όργανο, μπορεί να μείνει εκεί για αρκετό καιρό πριν εκδηλωθεί κάποιο σύμπτωμα.

Credit: dailymail.co.uk

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε σε ποιους μήνες η απιστία «χτυπάει» κόκκινο…

Είναι αλήθεια ότι η ψυχολογία των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι διαφορετική από ότι το φθινόπωρο και το χειμώνα. Τους...

Έρχεται νέα μέθοδος για να κόψει κανείς το τσιγάρο με μια απλή εξέταση αίματος

Μια εξέταση αίματος είναι ίσως μια καλή λύση για όσους θέλουν να κόψουν το κάπνισμα. Αποκαλύπτει πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά ο οργανισμός μεταβολίζει τη νικοτίνη Νέα...

Πείτε αντίο στα γυαλιά σας και βελτιώστε την όρασή σας με αυτή τη καταπληκτική συνταγή!

Γνωρίζετε τον Vladimir Petrovich Filatov; Είναι ένας επιφανής Ρώσος γιατρός ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στο να βρεθεί ένας φυσικός τρόπος για τη...
close