in

Ο Δικηγόρος του ΣΟΥΜΑΧΕΡ λέει όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ για την υγεία του: «Ο Μίκαελ δεν θα…»

Η οικογένεια του πιλότου της F1 μήνυσε ένα γερμανικό περιοδικό, το οποίο υποστήριξε πως ο Σουμάχερ είναι σε θέση να περπατά ξανά

Ο δικηγόρος του Μίκαελ Σουμάχερ βρέθηκε στις αίθουσες του δικαστηρίου και αποκάλυψε την κατάσταση του διάσημου πιλότου της F1, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του εναντίον του γερμανικού περιοδικού «Bunte».

1Το γερμανικό περιοδικό δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για τον άτυχο 47χρονο οδηγό της F1, στο οποίο υποστήριξε πως ο Σουμάχερ είναι πλέον σε θέση να περπατάει ξανά. Μάλιστα, το «Bunte» δημοσιοποίησε και το σχόλιο ενός «άγνωστου» φίλου του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος υποστήριξε πως: «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος. Αλλά μπορεί και περπατά ξανά με τη βοήθεια των θεραπευτών του. Καταφέρνει να κάνει λίγα βήματα. Επίσης, μπορεί να σηκώνει λίγο το χέρι του».

2Η οικογένεια του Γερμανού, από την πλευρά της αρνήθηκε κάτι τέτοιο, ενώ επικαλέστηκε το δικαίωμα για σεβασμό στην ιδιωτική τους ζωή. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Felix Damm μίλησε ανοιχτά για τον τραγικό τραυματισμό του Σουμάχερ το 2013, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Όπως υποστήριξε ο Damm σχετικά με τη σημερινή κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ: «Δεν μπορεί να περπατήσει, ενώ δεν είναι σε θέση να σταθεί όρθιος ακόμα και με τη βοήθεια των θεραπευτών του».

Mandatory Credit: Photo by SPORTING PICS/REX (411539b) MICHAEL SCHUMACHER WITH HIS WIFE CORRINA MICHAEL SCHUMACHER ON A SKIING HOLIDAY WITH HIS WIFE CORRINA ON THE MADONNA DI CAMPIGLIO IN THE DOLOMITES, ITALY - 16 JAN 2003

Η μάνατζερ του επιτυχημένου πιλότου της F1, Sabine Kehm, υποστήριξε πως ελπίζει ότι κάποια μέρα ο Σουμάχερ «θα επιστρέψει κοντά μας», αλλά το επίμαχο δημοσίευμα δεν έχει καμία υπόσταση αλήθειας. Η ίδια τόνισε πως: «Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι μετά από ένα πρόσφατο δημοσίευμα να ξεκαθαρίσουμε πως ο ισχυρισμός ότι ο Μίκαελ μπορεί να περπατήσει ξανά δεν είναι αληθής. Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι ανεύθυνοι, δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του».

Ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη τον τραγικό τραυματισμό στο κεφάλι, όταν χτύπησε σε έναν βράχο, κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, ενώ βρισκόταν σε χειμερινές διακοπές με την οικογένεια του.

Δεν φαντάζεστε που βρέθηκε νεκρή η 53χρονη που είχε εξαφανιστεί μετά την θεομηνία στην Θεσσαλονίκη

Εικόνες καταστροφής στην Δυτική Ελλάδα: Έκλεισε μέχρι και η γέφυρα Ρίο – Αντίρριο! [Εικόνες-Βίντεο]