in

ο δωδεκάλογος της επιτυχίας

1. Κάθησε μόνος-μόνη, Ηρέμησε, αποκρυστάλλωσε την σκέψη σου!

2. Σταμάτα να ζεις στο παρελθόν και προσπάθησε να ξεχάσεις τα όνειρα που είναι απραγματοποίητα!

3. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και οραματίσου τους ρεαλιστικούς στόχους σου και ας είναι μακροχρόνιοι!

4. Μοίρασε τους συγκεκριμένους στόχους σου, κάνε τον προγραμματισμό για την εκπλήρωσή τους και Δώσε προτεραιότητες!

5. Ξύπνησε τον Μικρό Γίγαντα και την Σιδερένια θέληση που κρύβεται μέσα σου, ανάπτυξε και συγκέντρωσε καθημερινά την αποφασιστικότητα πραγματοποίησης των στόχων σου!

6. Τοιχοκόλλησε και διάβαζε καθημερινά θετικά μηνύματα και ρητά. Επικαλέσου την βοήθεια αγαπημένων σου προσώπων για να αναπτερωθεί το ηθικό σου !

7. Να αποφεύγεις τους αρνητικούς και γκρινιάρηδες ανθρώπους. Κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις αποτυχίες τους!

8. Να θυμάσαι, είναι πολύ πιό ωφέλιμο για το πνεύμα και την ψυχή σου να προσπαθείς να μάθεις από τους γύρω σου, παρά να σχολιάζεις τις αδυναμίες τους!

9. Μην επιτρέψεις σε καμμία κριτική να σε κάνει να παρεκκλίνει από την πορεία σου! Ξέχασε την φράση “Τι θα πεί ο κόσμος”!. Ο Κόσμος “αυτός” έτσι κι αλλοιώς δεν κάνει ποτέ θετικά σχόλια!

10. Τράβα εμπρός με κρίση πάντα το συμφέρον σου ξεκινώντας από το 1 Τώρα! Ξεκίνα τώρα, Όχι αύριο! Κάνε συνεχείς αξιολογήσεις της πορείας του προγράμματός σου!

11. Μην εγκαταλείψεις την προσπάθειά σου ποτέ! Είναι φυσιολογικό να νοιώθεις φόβο και ανασφάλεια. Η ανασφάλεια που φέρνει τις προσωρινές υποχωρήσεις είναι το απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας! Πρέπει πρώτα να αποτύχεις για να ξαναπροσπαθήσεις και να πετύχεις!

12. Να θυμάσαι!! Καμία επιτυχία δεν πραγματοποιείται με την πρώτη ή τις πρώτες προσπάθειες! Μάθε πρώτα να χάνεις, μετά μάθε να επιμένεις και τέλος να έχεις σταθερότητα. Όσοι αντέχουν, πάντα πετυχαίνουν!

Πηγή

8 απλές συνταγές για γευστικά ζεστά ροφήματα!

Καπνιστές Προσοχή: Καθαρίστε τα πνευμόνια σας εύκολα με ΑΥΤΗ τη Θαυματουργή Συνταγή!