in

Ο Ντάνος Ζευγάρι Με Παίκτρια Του GNTM

Μια αποκάλυψη πάνω στα… νεύρα της έκανε η Μέγκι Ντρίο στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open για μία συμπαίκτριά της στο GNTM.

Η Εύη Ιωαννίδου γιόρτασε τα εικοστά τέταρτα γενέλθιά της αλλά από τη γιορτή έλειπε η Μέγκι και όλες οι συμπαίκτριές της από το ριάλιτι μόδας. Όταν ερωτήθηκε για τη δουλειά της μίλησε υποτιμητικά για τα κορίτσια που έγιναν πανελίστριες ή παίζουν σε σειρές την ώρα που εκείνη κάνει διεθνή καριέρα.

Το μοντέλο πρόσθεσε ότι και η ίδια είχε μία πρόταση να παίξει στην τουρκική παραγωγή «Εζέλ» όμως η ίδια αρνήθηκε. Πάνω σε αυτήν την απάντησή της η Μέγκι Ντρίο βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει κάτι που κανείς δεν ήξερε.

Η Μέγκι αναρωτήθηκε αν την πρόταση για το Εζέλ την έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρωταγωνιστεί στην ελληνοποιημένη εκδοχή του Εζέλ που έχει προγραμματιστεί να βγει στον Alpha το 2020.

Μάλιστα το μοντέλο πρόσθεσε ότι ο Ντάνος και η Εύη έβγαιναν μαζί, διατηρώντας ένα φλερτ, το οποίο δεν είχε γίνει γνωστό. Η αποκάλυψη αυτή έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι μέσα από την εκπομπή να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας να τα πεις σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Εγώ δεν θέλω στη δική μου εκπομπή».

fanpage.gr

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ποιοι θα πάρουν μέχρι 3.000€ για δώρο Χριστουγέννων. Ποσά, δικαιούχοι, κριτήρια

Βάλια Και Μανωλάκης Επέστρεψαν Στον Κολοκοτρωνίτσι – Αγνώριστοι Στην Πρώτη Τους Φωτογραφία