Πήρε ένα Σκαμπό από τα ΙΚΕΑ και το έβαλε στο Ντους. Δείτε ΤΙ έπαθε και το ΕΠΙΚΟ παράπονό του στην εταιρία!

Ένας άντρας από τη Νορβηγία αποκάλυψε με ξεκαρδιστικές λεπτομέρειες πώς κατάφερε να απελευθερωθεί όταν ένας από τους όpχεις του κόλλησε στο καρεκλάκι που είχε πάρει από το ΙΚΕΑ όταν έκανε ντους. Ο Claus Jørstad, 45, αγόρασε την καρέκλα Marius για το ντους λόγω ενός τραυματισμού.

skampo-1

Όταν το χρησιμοποίησε όμως, ένας από τους όpχεις τους έπεσε σε μία από τις τρύπες και πρήστηκε, εγκλωβίζοντας τον στην καρέκλα.

skampo-2

Είχε κάτσει κάτω από το ντους για τόσο πολύ που το νερό άρχισε να κρυώνει και έτσι πήρε ένα πιστολάκι για να ζεσταθεί, ρισκάροντας να πάθει ηλεκτροπληξία. Δεν μπορούσε να κουνηθεί και προσπαθούσε να σκεφτεί κάτι για να φύγει από την δυσάρεστη θέση που είχε μπει.

skampo-3

Το νερό είχε γίνει πολύ κρύο, αλλά αυτό ήταν τελικά και η σωτηρία του. Καθώς τεντώθηκε για να πιάσει το πιστολάκι για να ζεσταθεί, είδε πως ο όpχις του είχε μικρύνει από το κρύο και μπορούσε να κουνηθεί. Έτσι, κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της καρέκλας.

skampo

Η περιπέτειά του ανέβηκε στο Facebook σε μία ξεκαρδιστική ανάρτηση που έκανε στην εταιρία. Ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες.

“Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο καπετάνιος και οι δύο ναύτες έμπλεξαν άσχημα ,” έγραψε στην ανάρτησή του.

skampo-5

“Συνιστούμε να βγάλετε την καρέκλα από το νους… ή να κάθεστε πάνω της φορώντας την κατάλληλη ενδυμασία. Εάν θέλετε να την κρατήσετε στο ντους, τουλάχιστον σιγουρευτείτε πως θα είστε κατάλληλα ντυμένος για την επόμενή σας περιπέτεια,” απάντησε το ΙΚΕΑ.

Στη συνέχεια, ο Mr Jørstad ανέβασε μία φωτογραφία της καρέκλας στο ντους – αλλά αυτή τη φορά καλυμμένη με ένα ύφασμα.

skampo-6

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την περιπέτειά του αυτή!

dailymail.co.uk

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Πλάτη του πρήστηκε και γέμισε Τρύπες. Μόλις δείτε ΤΙ το προκάλεσε, θα Ανατριχιάσετε!

Τρομακτικές εικόνες έχουν έρθει στην δημοσιότητα και δείχνουν έναν άντρα με 7 τρύπες στην πλάτη του, μετά από ατύχημα με την θεραπεία με βεντούζες...

Το φυσικό Αυτό Ρόφημα είναι πιο αποτελεσματικό στην μείωση της πλάκας χωρίς όλα τα επιβλαβή χημικά των στοματικών διαλυμάτων.

Το ξέπλυμα με στοματικό διάλυμα είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας πολλών. Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική, αλλά αν δεν προσέχετε, το στοματικό διάλυμα μπορεί...

Αυτή η φρικτή ανακάλυψη των γιατρών είναι ακριβώς ο λόγος για να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας.

Λένε πως ο πόνος του αυτιού είναι ο χειρότερος που έχει να υποφέρει ο άνθρωπος. Όσο για την αιτία του πόνου, πολλές φορές είναι...
close