Παίρνει Κομμάτια Μπέικον και σχηματίζει ένα Λουλούδι. Το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

Το τηγάνισμα του μπέικον μπορεί να γίνει μπελάς για την κουζίνα με λάδι να πιτσιλάει παντού, αλλά που μπορεί και να πετύχει και εσάς και να πάθετε κάποιο έγκαυμα, και το μπέικον να μη γίνει στο τέλος τραγανό και νόστιμο. 

Το μυστικό είναι να μη το κάνετε ποτέ ξανά στο τηγάνι, αλλά στο φούρνο μικροκυμάτων!

Απλά πάρτε δύο χάρτινα πιατάκια μιας χρήσης, βάλτε από πάνω 2-3 χαρτοπετσέτες που θα απορροφήσουν το περιττό λίπος και διπλώστε τις λωρίδες μπέικον σε σχήμα καρδιάς και τοποθετήστε τις στο κέντρο του πιάτου.

Βάλτε στη κορυφή του μπέικον ένα χάρτινο πιάτο ακόμα και βάλτε στο φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά στην υψηλή σκάλα. Το μπέικον θα έχει ψηθεί, αλλά θα χρειαστεί να αναποδογυρίσετε τις χαρτοπετσέτες και να το ξαναβάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό ακόμα και είστε έτοιμοι! Το μπέικον θα είναι ψημένο και τραγανό, χωρίς λάδια να πετάγονται παντού!

Δοκιμάστε και μόνοι σας αυτή τη τεχνική και αφήστε μας τα σχόλιά σας! 

Credit: americanoverlook.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντιπ με παντζάρι και γιαούρτι

Υλικά 250 γρ. παντζάρια χωρίς φύλλα, βρασμένα και καθαρισμένα 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδι, χοντροκομμένο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μαϊντανός, ψιλοκομμένος λίγο αλάτι 125 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 100 γρ. μαγιονέζα 1-2...

10 σημάδια-SOS ότι σας λείπει σίδηρος

Εάν τον τελευταίο καιρό εκδηλώνετε τα παρακάτω συμπτώματα, ετοιμάστε γρήγορα μια μπριζόλα και μια σαλάτα με σπανάκι! Η έλλειψη σιδήρου είναι μια αρκετά συνηθισμένη διατροφική...

Οι Οδοντίατροι Προειδοποιούν: ΜΗΝ Πετάτε τα Δόντια που αλλάζει το Παιδάκι σας. Ο Λόγος; Πολύτιμος!

Η αλλαγή των βρεφικών δοντιών είναι μεγάλο ορόσημο για ένα παιδί, αλλά μπορεί επίσης να είναι σωτήριο. Οι περισσότεροι γονείς είναι εξοικειωμένοι με την...
close