Παίρνει Κομμάτια Μπέικον και σχηματίζει ένα Λουλούδι. Το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

Το τηγάνισμα του μπέικον μπορεί να γίνει μπελάς για την κουζίνα με λάδι να πιτσιλάει παντού, αλλά που μπορεί και να πετύχει και εσάς και να πάθετε κάποιο έγκαυμα, και το μπέικον να μη γίνει στο τέλος τραγανό και νόστιμο. 

Το μυστικό είναι να μη το κάνετε ποτέ ξανά στο τηγάνι, αλλά στο φούρνο μικροκυμάτων!

Απλά πάρτε δύο χάρτινα πιατάκια μιας χρήσης, βάλτε από πάνω 2-3 χαρτοπετσέτες που θα απορροφήσουν το περιττό λίπος και διπλώστε τις λωρίδες μπέικον σε σχήμα καρδιάς και τοποθετήστε τις στο κέντρο του πιάτου.

Βάλτε στη κορυφή του μπέικον ένα χάρτινο πιάτο ακόμα και βάλτε στο φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά στην υψηλή σκάλα. Το μπέικον θα έχει ψηθεί, αλλά θα χρειαστεί να αναποδογυρίσετε τις χαρτοπετσέτες και να το ξαναβάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό ακόμα και είστε έτοιμοι! Το μπέικον θα είναι ψημένο και τραγανό, χωρίς λάδια να πετάγονται παντού!

Δοκιμάστε και μόνοι σας αυτή τη τεχνική και αφήστε μας τα σχόλιά σας! 

Credit: americanoverlook.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίθανο body painting προκαλεί τα βλέμματα!

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνις Shannon Holt παίρνει τι μπογιές της και επιλέγει ως καμβάδες τα ανθρώπινα σώματα. Με υπομονή και επιμονή ζωγραφίζει επάνω τους εξαιρετικά μοτίβα...

Μάρκα μωρομάντηλων μπορεί να προκαλεί σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις σε παιδιά

Τα μωρομάντηλα υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι με μικρά παιδιά, καθώς είναι βολικά στο καθάρισμα, όταν λερώνονται. Αλλά όπως φαίνεται ίσως τελικά αυτό το...

ΑΥΤΗ είναι η Μυστική Συνταγή για τις πιο Γευστικές και Λαχταριστές Πατάτες Φούρνου που φάγατε ποτέ!

Οι πατάτες είναι τρόφιμο που συνοδεύει σχεδόν κάθε γεύμα. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι με τους οποίους παρασκευάζονται αλλά και συνδυάζονται. Ένας σεφ προτείνει μια συναρπαστική...
close