Παγωτό πεπόνι με μέλι και γιαούρτι!

Όλη η δροσιά του καλοκαιριού σε τρία υλικά! Προτιμήστε αργίτικα πεπόνια για να δώσουν χρώμα στο παγωτό σας.

Υλικά συνταγή

  • 500 γραμμ. πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού
  • 500 γραμμ. γιαούρτι πλήρες
  • 125 γραμμ. μέλι θυμαρίσιο
Εκτέλεση
  • Σε μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι καθαρισμένο, το γιαούρτι και το μέλι.
  • Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μαζί, τα βάζουμε σε παγωτομηχανή ή τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει.
  • Παίρνουμε το αργίτικο πεπόνι, το πλένουμε εξωτερικά και το κόβουμε οριζόντια.
  • Αφαιρούμε ίνες και σπόρους και λίγη λίγη τη σάρκα του μέχρι να ζυγίσουμε 500 γραμμ. καθαρή σάρκα.
  • Παγώνουμε τα αδειασμένα μισά του πεπονιού στην κατάψυξη.
  • Αφού παγώσει το παγωτό, γεμίζουμε τις παγωμένες θήκες πεπονιού και γαρνίρουμε, αν θέλουμε, με φιστίκια Αιγίνης.
Mερίδες: 10
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ιδανικό κόλπο για να μην θολώνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου! (βίντεο)

Αν κουραστήκατε, τώρα το χειμώνα, να καθαρίζετε με ότι μέσο έχετε εύκαιρο-ένα πανί, ακόμα και το… μανίκι της μπλούζας σας, τα θολωμένα τζάμια του...

Ρόφημα για πάνω από 50 ασθένειες: Σκοτώνει παράσιτα και καθαρίζει από τοξίνες

Ένα φάρμακο για περισσότερες από 50 ασθένειες: Το τσάι που σκοτώνει τα παράσιτα και καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες Αυτά τα συστατικά, έχουν επιστημονικώς...

Πέντε χρήσεις του αλουμινόχαρτου που σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Όπως έχουμε παρουσιάσει και σε παλαιότερα άρθρα μας, το αλουμινόχαρτο είναι από τα πιο ευέλικτα υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, με απίστευτες χρήσεις...
close