Παγωτό πεπόνι με μέλι και γιαούρτι!

Όλη η δροσιά του καλοκαιριού σε τρία υλικά! Προτιμήστε αργίτικα πεπόνια για να δώσουν χρώμα στο παγωτό σας.

Υλικά συνταγή

  • 500 γραμμ. πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού
  • 500 γραμμ. γιαούρτι πλήρες
  • 125 γραμμ. μέλι θυμαρίσιο
Εκτέλεση
  • Σε μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι καθαρισμένο, το γιαούρτι και το μέλι.
  • Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μαζί, τα βάζουμε σε παγωτομηχανή ή τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει.
  • Παίρνουμε το αργίτικο πεπόνι, το πλένουμε εξωτερικά και το κόβουμε οριζόντια.
  • Αφαιρούμε ίνες και σπόρους και λίγη λίγη τη σάρκα του μέχρι να ζυγίσουμε 500 γραμμ. καθαρή σάρκα.
  • Παγώνουμε τα αδειασμένα μισά του πεπονιού στην κατάψυξη.
  • Αφού παγώσει το παγωτό, γεμίζουμε τις παγωμένες θήκες πεπονιού και γαρνίρουμε, αν θέλουμε, με φιστίκια Αιγίνης.
Mερίδες: 10
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… βρίσιμο κάνει καλό στην υγεία (σύμφωνα με τους ειδικούς)

Διαβάστε τι έδειξε έρευνα πανεπιστημίου του εξωτερικού Αν και συνηθέστερη συμβουλή, ειδικά στην περίπτωση που είσαι γυναίκα, είναι να μην «βρίζεις σαν λιμενεργάτης», παρόλα αυτά...

Εκπληκτική συνταγή από το Θιβέτ για υγιή καρδιά και αιμοφόρα αγγεία!!

Αυτή η συνταγή από το Θιβέτ είναι πάνω από… 2000 έτη και βρέθηκε σε ένα μοναστήρι του Θιβέτ, γραμμένη σε πήλινες πινακίδες… Χρησιμοποιείται ενάντια στα...

Πήρε ένα πιστολάκι και ξεκίνησε να ζεσταίνει τα παπούτσια της. Μόλις δείτε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς!

Ένα άρθρο αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες του κόσμου που δε μπορούν με τίποτα να αντισταθούν σε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια και ας γεμίζουν...
close