Αρχική Βίντεο Παρακαλούσε τον Αδερφό της να γυρίσει Σπίτι αλλά δεν ήταν στο Χέρι του. Μία μέρα πριν τελειώσει το Σχολείο, σκάει η Βόμβα!

Παρακαλούσε τον Αδερφό της να γυρίσει Σπίτι αλλά δεν ήταν στο Χέρι του. Μία μέρα πριν τελειώσει το Σχολείο, σκάει η Βόμβα!

0
Παρακαλούσε τον Αδερφό της να γυρίσει Σπίτι αλλά δεν ήταν στο Χέρι του. Μία μέρα πριν τελειώσει το Σχολείο, σκάει η Βόμβα!

Την τελευταία φορά που ο λοχίας Brandon Prelesnik πέρασε χρόνο με την μικρή του αδερφή, Cheyanna, εκείνη φορούσε ακόμα σαλιάρα. Ο Prelesnik εντάχθηκε στους πεζοναύτες 4 χρόνια πριν, αλλά λείπει τους τελευταίους 7 μήνες και δεν έχει δει την οικογένειά του από τότε. Η Cheyanna ήξερε πως ο αδερφός της θα γύρναγε σύντομα και έτσι του ζήτησε κάτι.
Του έστειλε ένα γράμμα και του ζητούσε να της κάνει έκπληξη την τελευταία μέρα του σχολείου. Του είπε ακόμα και πού είναι η τάξη της και το όνομα της δασκάλας της.

Όπως καταλαβαίνετε, το 10χρονο κορίτσι ενθουσιάστηκε πάρα πολύ που είδε τον αδερφό της ξανά, αλλά δεν περίμενε να της κάνει την έκπληξη αυτή – και ακόμα περισσότερες!

Ο Prelesnik έφτασε σπίτι λίγο πιο νωρίς, μία μέρα πριν την τελευταία του σχολείου και αποφάσισε να τιμήσει την υπόσχεσή του. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την εκπληκτική στιγμή που μπαίνει στην τάξη – Το μικρό κορίτσι δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της και ξεσπάει σε δάκρυα πριν δώσει στον αδερφό της μία τεράστια αγκαλιά.

Οι 2 τους θα περάσουν χρόνο μαζί για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό!

fanpage.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.