Ποια τρόφιμα καταστρέφονται στην κατάψυξη

Η βαθιά ψύξη βοηθά να διατηρούμε κάποια τρόφιμα για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους. Με τον τρόπο αυτό, εξοικονομούμε τρόφιμα, άρα και χρήματα.

Ορισμένα τρόφιμα όμως δεν αντέχουν στις χαμηλές θερμοκρασίες κι έτσι αν τα βάλουμε στην κατάψυξη γίνονται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη είναι τα εξής:

– τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
– αβγά
– τηγανητά
– καφές
– μαγειρεμένα ζυμαρικά
– σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού
– αβοκάντο
– πατάτες

Προτιμήστε να τοποθετήσετε αυτά τα προϊόντα/φαγητά στο ψυγείο για μερικές ημέρες και φροντίστε να τα καταναλώσετε το συντομότερο δυνατό.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνταγή: Θεϊκό σπιτικό τιραμισού!

Mια τρομερή συνταγή σπιτικού τιραμισού που πρέπει οποιοσδήποτε να δοκιμάσετε και να τρελάνετε φίλους και οικογένεια! Υλικά μπισκότα σαβαγιάρ: 30-32 μασκαρπόνε (ιταλικό τυρί): 500 γρ. αυγά: 3 ζάχαρη: 1 φλιτζάνι του τσαγιού...

Έτσι θα Φτιάξετε τις ΠΙΟ λαχταριστές γεμιστές Πατάτες με Τυρί που Φάγατε ποτέ, σε 7 Πανεύκολα Βήματα!

Οι πατάτες είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό λαχανικό που το τρώμε σε οποιαδήποτε μορφή: τηγανιτές, ψητές, βραστές, ως συνοδευτικό, αλλά και ως κύριο πιάτο. Με...

13 σπιτικές θεραπείες για το στομάχι

ΔΥΣΚΟΙΛΙΌΤΗΤΑ, ΝΑΥΤΊΑ, ΔΥΣΠΕΨΊΑ Ή ΌΠΟΙΑ ΆΛΛΗ ΔΥΣΆΡΕΣΤΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΆΧΙ, ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΕΣ. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΤΗΣ… ΦΎΣΗΣ ΌΜΩΣ ΈΧΕΙ ΠΆΝΤΑ ΛΎΣΕΙΣ. Σύμφωνα με το...
close