Ποια τρόφιμα καταστρέφονται στην κατάψυξη

Η βαθιά ψύξη βοηθά να διατηρούμε κάποια τρόφιμα για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους. Με τον τρόπο αυτό, εξοικονομούμε τρόφιμα, άρα και χρήματα.

Ορισμένα τρόφιμα όμως δεν αντέχουν στις χαμηλές θερμοκρασίες κι έτσι αν τα βάλουμε στην κατάψυξη γίνονται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη είναι τα εξής:

– τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
– αβγά
– τηγανητά
– καφές
– μαγειρεμένα ζυμαρικά
– σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού
– αβοκάντο
– πατάτες

Προτιμήστε να τοποθετήσετε αυτά τα προϊόντα/φαγητά στο ψυγείο για μερικές ημέρες και φροντίστε να τα καταναλώσετε το συντομότερο δυνατό.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως να ξεφορτωθείτε τα λιπώματα με φυσικό τρόπο!

Τα εξογκώματα του δέρματος συνήθως εμφανίζονται στο κεφάλι, το λαιμό, στις μασχάλες και το χέρι. Αυτοί είναι καλοήθεις όγκοι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα...

Διαβάστε γιατί Πρέπει να κάνετε Μασάζ στα Πόδια σας Κάθε Βράδυ!

Οι ιατρικοί και ολιστικοί επαγγελματίες γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι το μασάζ μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία κάποιου. Η απλή εφαρμογή...

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΤΕΛΟΣ – Έξι φυσικοί τρόποι για να τη ρίξετε χωρίς χάπι…

Η διαχείριση της χοληστερόλης είναι μια δια βίου διαδικασία… Ακολουθήστε τις συστάσεις του γιατρού σας σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και φαρμακευτική αγωγή. Αν...
close