Αρχική Υγεία Ποια τρόφιμα καταστρέφονται στην κατάψυξη

Ποια τρόφιμα καταστρέφονται στην κατάψυξη

0
Ποια τρόφιμα καταστρέφονται στην κατάψυξη

Η βαθιά ψύξη βοηθά να διατηρούμε κάποια τρόφιμα για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους. Με τον τρόπο αυτό, εξοικονομούμε τρόφιμα, άρα και χρήματα.

Ορισμένα τρόφιμα όμως δεν αντέχουν στις χαμηλές θερμοκρασίες κι έτσι αν τα βάλουμε στην κατάψυξη γίνονται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη είναι τα εξής:

– τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
– αβγά
– τηγανητά
– καφές
– μαγειρεμένα ζυμαρικά
– σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού
– αβοκάντο
– πατάτες

Προτιμήστε να τοποθετήσετε αυτά τα προϊόντα/φαγητά στο ψυγείο για μερικές ημέρες και φροντίστε να τα καταναλώσετε το συντομότερο δυνατό.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.