Ποια τρόφιμα καταστρέφονται στην κατάψυξη

Η βαθιά ψύξη βοηθά να διατηρούμε κάποια τρόφιμα για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους. Με τον τρόπο αυτό, εξοικονομούμε τρόφιμα, άρα και χρήματα.

Ορισμένα τρόφιμα όμως δεν αντέχουν στις χαμηλές θερμοκρασίες κι έτσι αν τα βάλουμε στην κατάψυξη γίνονται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη είναι τα εξής:

– τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
– αβγά
– τηγανητά
– καφές
– μαγειρεμένα ζυμαρικά
– σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού
– αβοκάντο
– πατάτες

Προτιμήστε να τοποθετήσετε αυτά τα προϊόντα/φαγητά στο ψυγείο για μερικές ημέρες και φροντίστε να τα καταναλώσετε το συντομότερο δυνατό.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καλλιτέχνης μπορεί να φτιάξει το πρόσωπό μας πάνω σε ένα γλειφιτζούρι απλά μασώντας το!

Αυτός ο μεγάλος άνδρας στους δρόμους της Σιγκαπούρης έγινε γνωστός επειδή έχει ένα απίθανο ταλέντο που όλοι βρίσκουν ενδιαφέρον και πολύ καλό για να...

Πανεύκολη τυρόπιτα με 2 κινήσεις έτοιμη σε 10 λεπτά!

Μια συνταγή για μια νόστιμη και πολύ γρήγορη τυρόπιτα χωρίς φύλλο έτοιμη σε 10 λεπτά με 2 κινήσεις για το φούρνο για σνακ ή...

Ο διατροφολόγος συστήνει: Αυτή η σούπα καίει το λίπος και διώχνει την κυτταρίτιδα

Το καλοκαίρι έφτασε και αν δεν αθληθήκατε και δεν προσέχατε τη διατροφή σας όλο το χειμώνα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.Να...
close