Πολύ έξυπνο! – Εσύ το ήξερες γιατί ΠΡΕΠΕΙ να βάζουμε κέρμα στην κατάψυξη;

Υπάρχει λόγος που πρέπει να υπάρχει κέρμα στην κατάψυξη.

Και μάλιστα λόγος σοβαρός:

– Αν φύγεις διακοπές και αφήσεις φαγώσιμα στην κατάψυξη θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως κατά την διάρκεια της απουσίας σου, δεν έγινε διακοπή ρεύματος.

– Γιατί αν γίνει διακοπή ρεύματος και μετά επανέλθει το ρεύμα, τα φαγώσιμα θα γίνουν επικίνδυνα για την υγεία σου.

– Γι’ αυτό λοιπόν, κάνουμε το κόλπο με το κέρμα.

– Θα βάλεις σε ένα ταπεράκι νερό και θα περιμένεις να παγώσει

– Οταν παγώσει βάλε πάνω από τον πάγο που σχηματίστηκε ένα κέρμα – βλέπε φωτο

kerma

– Οταν θα επιστρέψεις από τις διακοπές, θα ανοίξεις την κατάψυξη και αν το κέρμα είναι στη θέση που το άφησες, τότε είσαι άρχοντας και κατανάλωσε άφοβα τα φαγώσιμα.

– Αν όμως διαπιστώσεις πως το κέρμα έπιασε πάτο, τότε, παίρνεις τα φαγώσιμα και τα στέλνεις αδιάβαστα στον κάδο με τα σκουπίδια ή στον σκουπιδοφάγο σου, ή αν τα λιώσεις, κάνε τα κοπριά στο χωράφι σου… ότι θέλεις, αρκεί να μη καταλήξουν στο στομαχάκι σου.
Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αν έχετε ένα από αυτά τα 6 συμπτώματα, τότε υποφέρετε από…

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που βασανίζονται για... μεγάλα χρονικά διαστήματα από πολύ βαριά μελαγχολία και έλλειψη όρεξης για ζωή. Στις περιπτώσεις αυτές, της “άτυπης κατάθλιψης”, οι...

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμόμαστε για την προσωπικότητά μας;

Το παρακάτω τεστ είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα μπορεί να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Η στάση που κοιμόμαστε μπορεί να δείχνει πολλά για...

Γεμίζει τo τηγάνι με πoλύ αλάτι – Aυτό είναι ιδιoφυές! (BINTEO)

Oι περισσoτερoι απo εμάς γνωρiζoυμε πoσo πoλύτιμo εiναι τo αλάτι για τo φαγητo μας. Μια μoνo ελάχιστη πoσoτητα αλατιoύ, βελτιώνει την γεύση και μπoρεi...
close