Προσοχή !!!! στα Nurofen για παιδιά … ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ….

Μία μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιεί…..

Τις φωτογραφίες του γιου της με δηλητηρίαση στο αίμα δημοσιεύεσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, η Hayley Lyons από το Warrington, μιλώντας στην Express, εξήγησε πως ο γιος της κόντεψε να χάσει τη ζωή του όταν του έδωσε Nurofen για να πέσει ο πυρετός, αποτέλεσμα της ανεμοβλογιάς.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο φάρμακο κόντεψε να σκοτώσει το γιο της, αφού το Nurofen, σε συνδυασμό με την ανεμοβλογιά, του προκάλεσε δηλητηρίαση στο αίμα.

Προσοχή στις κυπριακές φίνες – Δύο άτομα από την Πάφο στην εντατική
Όπως είπε, της είχαν συστήσει το συγκεκριμένο φάρμακο τέσσερις διαφορετικοί γιατροί της περιοχής. Όταν, όμως, επισκέφτηκαν συγκεκριμένη κλινική για παιδιά στο Liverpool έμαθαν πως δεν συστήνεται το Nurofen με την ουσία ibuprofen σε ασθενείς που αντιμετωπίζουν ανεμοβλογιά.

«Μόνο Carpol για να πέσει ο πυρετός», λέει η Lyons τώρα, με την προειδοποίησή της να κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Αξίζει να αναφερθεί, σύμφωνα πάντα με την Express, πως στην επίσημη ιστοσελίδα της Nurofen δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη «ανεμοβλογιά» ή οι παρενέργειες που μπορεί να δημιουργήσει η συγκεκριμένη ουσία.

nea-www.blogspot.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απαλλαγείτε για Πάντα από την Πέτρα και την Δυσοσμία του Στόματος με ΑΥΤΗ τη φυσική Συνταγή!

Το να βουρτσίζουμε τα δόντια μας έχει γίνει μία από τις πιο βασικές πρακτικές υγιεινής και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε το γιατί. Τα στόματα...

Εχετε μυρμήγκια στο σπίτι; Έτσι θα τα εξαφανίσετε…

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη περίοδος των μυρμηγκιών και είναι πολύ πιθανό να κάνουν... έφοδο στο σπίτι μας! Τι πρέπει να κάνουμε σε αυτήν την...

12 αφορισμοί από την μεγάλη Μεξικανή ζωγράφο Φρίντα Κάλο.

Η Φρίντα Κάλο (6 Ιουλίου 1907-13 Ιουλίου 1954) ήταν Μεξικανή ζωγράφος. Το στυλ ζωγραφικής της είναι επηρεασμένο από τους πολιτισμούς του Μεξικό αλλά έχει...
close