Προσοχή !!!! στα Nurofen για παιδιά … ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ….

Μία μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιεί…..

Τις φωτογραφίες του γιου της με δηλητηρίαση στο αίμα δημοσιεύεσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, η Hayley Lyons από το Warrington, μιλώντας στην Express, εξήγησε πως ο γιος της κόντεψε να χάσει τη ζωή του όταν του έδωσε Nurofen για να πέσει ο πυρετός, αποτέλεσμα της ανεμοβλογιάς.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο φάρμακο κόντεψε να σκοτώσει το γιο της, αφού το Nurofen, σε συνδυασμό με την ανεμοβλογιά, του προκάλεσε δηλητηρίαση στο αίμα.

Προσοχή στις κυπριακές φίνες – Δύο άτομα από την Πάφο στην εντατική
Όπως είπε, της είχαν συστήσει το συγκεκριμένο φάρμακο τέσσερις διαφορετικοί γιατροί της περιοχής. Όταν, όμως, επισκέφτηκαν συγκεκριμένη κλινική για παιδιά στο Liverpool έμαθαν πως δεν συστήνεται το Nurofen με την ουσία ibuprofen σε ασθενείς που αντιμετωπίζουν ανεμοβλογιά.

«Μόνο Carpol για να πέσει ο πυρετός», λέει η Lyons τώρα, με την προειδοποίησή της να κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Αξίζει να αναφερθεί, σύμφωνα πάντα με την Express, πως στην επίσημη ιστοσελίδα της Nurofen δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη «ανεμοβλογιά» ή οι παρενέργειες που μπορεί να δημιουργήσει η συγκεκριμένη ουσία.

nea-www.blogspot.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

8 Συμπτώματα Νεφρικής Βλάβης που οι Περισσότεροι Αγνοούν

Τα δύο νεφρά που υπάρχουν στο σώμα μας έχουν το μέγεθος μιας γροθιάς. Βρίσκονται ακριβώς κάτω από τα τελευταία πλευρά, και κάθε μέρα φιλτράρουν...

Απίθανο body painting προκαλεί τα βλέμματα!

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνις Shannon Holt παίρνει τι μπογιές της και επιλέγει ως καμβάδες τα ανθρώπινα σώματα. Με υπομονή και επιμονή ζωγραφίζει επάνω τους εξαιρετικά μοτίβα...

Μάρκα μωρομάντηλων μπορεί να προκαλεί σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις σε παιδιά

Τα μωρομάντηλα υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι με μικρά παιδιά, καθώς είναι βολικά στο καθάρισμα, όταν λερώνονται. Αλλά όπως φαίνεται ίσως τελικά αυτό το...
close