ΠΡΟΣΟΧΗ! Δύο γυναίκες Τυφλώθηκαν από Κάτι που ΟΛΟΙ κάνουμε Καθημερινά και Πρέπει να σταματήσουμε ΑΜΕΣΩΣ!

Δύο γυναίκες, ηλικίας 22 και 44 ετών, επισκέφτηκαν τους γιατρούς τους με συμπτώματα προσωρινής τύφλωσης και οι γιατροί δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν την αιτία. Οι γυναίκες ανέφεραν τύφλωση στο ένα μάτι για 15 λεπτά.

Κι άλλοι άνθρωποι άρχισαν να αναφέρουν παρόμοια περιστατικά, έτσι οι ερευνητές άρχισαν να κάνουν εξετάσεις, όπως μαγνητικές, καρδιακές σαρώσεις και εκτιμήσεις άλλου τύπου για να βοηθούσαν να εντοπιστεί η αιτία.

Όταν άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις για την ζωή τους, εξεπλάγησαν που βρήκαν μια κοινή συμπεριφορά ανάμεσα στα άτομα που ανέφεραν τα συμπτώματα προσωρινής τύφλωσης.

Στο βίντεο θα δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας όπως παρατίθενται στο New England Journal of Medicine, το οποίο αναφέρει ότι η αιτία γι’αυτό το παράξενο πρόβλημα είναι η χρήση του κινητού την νύχτα. Αν και η τύφλωση είναι προσωρινή, υπάρχει κίνδυνος να γίνει πιο μόνιμη ζημιά στα μάτια νεαρών ατόμων.

Περαιτέρω έρευνα από το Harvard αποκάλυψε ότι το φως το κινητού συνδέεται και με άλλες ασθένειες, όπως παχυσαρκία, διαβήτη, καρδιακή νόσο και καρκίνο. Επομένως, το μπλε φως του κινητού δεν συνδέεται μόνο με προσωρινή αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας βλάβη στα μάτια αλλά και με άλλους κινδύνους για την υγεία.

Credit: sun-gazing.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βάλτε ένα παγάκι σε αυτό το σημείο στο κεφάλι σας και δείτε το θαύμα!

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι πιθανός η ημερήσια χρήση από τα παγάκια μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας, να σας θεραπεύσει,να σας βοηθήσει να επαναφορτίσετε τις...

Η καλύτερη συνταγή με διαφορά για ζουμερό παστίτσιο είναι αυτή!

Υλικά Συνταγής 4 κ.σ. ελαιόλαδο 700 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 καρότο 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 600 γραμμ. ντοματάκια ψιλοκομμένα 1 δαφνόφυλλο αλάτι πιπέρι 1 πρέζα ζάχαρη 1/2 φλ. κεφαλοτύρι 20 λαζάνια Για...

Το έξυπνο κόλπο για να κόψετε το καρπούζι. Σερβίρισμα μέσα σε λίγα λεπτά!!! [Βίντεο]

Αποτελεί ένα από τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού αλλά οι περισσότεροι σκέφτονται τη μικρή δυσκολία στο κόψιμό του. Χωρίς κόπο και πολύ χρόνο μπορείτε να...
close