in

Πως να Αποτρέψετε μία Καρδιακή Προσβολή, σε μόλις ένα λεπτό!

Οι καρδιακές παθήσεις είναι θανατηφόρες και δύσκολες να αντιμετωπιστούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι σαν μια ωρολογιακή βόμβα, όπου διακινδυνεύεται η ζωή κάποιου αν δεν δράσουμε γρήγορα. Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπισή τους είναι να γνωρίζουμε τις διαφορές μεταξύ καρδιακής προσβολής, καρδιακής ανακοπής και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Θα πρέπει να γνωρίζετε τα πρώτα σημάδια μιας καρδιακής προσβολής, έτσι ώστε να μην πανικοβληθείτε και να μπορείτε να ελέγξετε την κατάστηση παίρνοντας κάποια προληπτικά μέτρα. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα σας δώσουν σίγουρα χρόνο, το οποίο είναι και η ουσία σε τέτοιες καταστάσεις.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε το τρόπο για να σταματήσετε μια καρδιακή προσβολή μέσα σε ένα λεπτό.

Ο βοτανολόγος, John Christopher, έχει ανακαλύψει έναν τρόπο:

1

Η φόρμουλά του μπορεί να σταματήσει μία καρδιακή προσβολή μέσα σε ένα λεπτό. Μέσα από 50 δοκιμές, βρήκε μία η οποία δουλεύει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Το μυστικό συστατικό της, είναι το πιπέρι καγιέν.

2

Ένα υλικό που μπορείτε να το βρείτε σχεδόν παντού. Σίγουρα πολλοί το έχετε ήδη σε κάποιο ντουλάπι στο σπίτι σας. Δώστε στον παθόντα μία κουταλιά πιπέρι αναμειγμένη σε ένα ποτήρι νερό. Αυτή η μέθοδος είναι για την περίπτωση όπου ο ασθενής έχει ακόμα τις αισθήσεις του.

Σε περίπτωση που είναι αναίσθητος…

3

Τότε χρειάζεστε εκχύλισμα από πιπέρι καγιέν. Ρίξτε μερικές σταγόνες στη γλώσσα του ασθενή για να έχει αποτελέσματα. Το πιπέρι καγιέν αυξάνει τους σφυγμούς της καρδιάς και μεταφέρει το αίμα σε όλα τα μέρη του σώματος, σταθεροποιώντας την κυκλοφορία του.

4

Μπορεί να σταματήσει την αιμορραγία αμέσως και βοηθάει την καρδιά να ανακάμψει. Έχει επίσης αντικαρκινικές ιδιότητες και συνιστάται σε ασθενείς με καρκίνο στον πνεύμονα και στους καπνιστές.

Credits: Witty Feed

Τρώτε καθημερινά 3 αυγά και δε θα πιστεύετε τα αποτελέσματα!

Κανταίφι. Αγαπημένο γλυκό πολλών ανθρώπων. Τί γίνεται όμως, αν το τυλίξουμε σε φύλλο κρούστας; Κόλαση!