Πως να Αποτρέψετε μία Καρδιακή Προσβολή, σε μόλις ένα λεπτό!

Οι καρδιακές παθήσεις είναι θανατηφόρες και δύσκολες να αντιμετωπιστούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι σαν μια ωρολογιακή βόμβα, όπου διακινδυνεύεται η ζωή κάποιου αν δεν δράσουμε γρήγορα. Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπισή τους είναι να γνωρίζουμε τις διαφορές μεταξύ καρδιακής προσβολής, καρδιακής ανακοπής και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Θα πρέπει να γνωρίζετε τα πρώτα σημάδια μιας καρδιακής προσβολής, έτσι ώστε να μην πανικοβληθείτε και να μπορείτε να ελέγξετε την κατάστηση παίρνοντας κάποια προληπτικά μέτρα. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα σας δώσουν σίγουρα χρόνο, το οποίο είναι και η ουσία σε τέτοιες καταστάσεις.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε το τρόπο για να σταματήσετε μια καρδιακή προσβολή μέσα σε ένα λεπτό.

Ο βοτανολόγος, John Christopher, έχει ανακαλύψει έναν τρόπο:

1

Η φόρμουλά του μπορεί να σταματήσει μία καρδιακή προσβολή μέσα σε ένα λεπτό. Μέσα από 50 δοκιμές, βρήκε μία η οποία δουλεύει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Το μυστικό συστατικό της, είναι το πιπέρι καγιέν.

2

Ένα υλικό που μπορείτε να το βρείτε σχεδόν παντού. Σίγουρα πολλοί το έχετε ήδη σε κάποιο ντουλάπι στο σπίτι σας. Δώστε στον παθόντα μία κουταλιά πιπέρι αναμειγμένη σε ένα ποτήρι νερό. Αυτή η μέθοδος είναι για την περίπτωση όπου ο ασθενής έχει ακόμα τις αισθήσεις του.

Σε περίπτωση που είναι αναίσθητος…

3

Τότε χρειάζεστε εκχύλισμα από πιπέρι καγιέν. Ρίξτε μερικές σταγόνες στη γλώσσα του ασθενή για να έχει αποτελέσματα. Το πιπέρι καγιέν αυξάνει τους σφυγμούς της καρδιάς και μεταφέρει το αίμα σε όλα τα μέρη του σώματος, σταθεροποιώντας την κυκλοφορία του.

4

Μπορεί να σταματήσει την αιμορραγία αμέσως και βοηθάει την καρδιά να ανακάμψει. Έχει επίσης αντικαρκινικές ιδιότητες και συνιστάται σε ασθενείς με καρκίνο στον πνεύμονα και στους καπνιστές.

Credits: Witty Feed

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα γρήγορο κόλπο για να φτιάχνετε μόνοι σας φρέσκια σάλτσα ντομάτας

Πολλοί δεν το κατέχουν με τη μαγειρική, έτσι κάθε φορά που θέλουν να φτιάξουν κάτι καταφεύγουν στα έτοιμα και στα τυποποιημένα. Πάρτε για παράδειγμα...

Τυλίγει ζυμάρι γύρω από το αλουμινόχαρτο, σε σχήμα κώνου όταν όμως τελείωσε; Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε!

Επειδή όπως και να το κάνουμε, το φαγητό που σερβίρεται σε χωνάκι είναι πολύ καλύτερο, θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε χωνάκια ψωμιού που...

8 Σημάδια-Καμπανάκι που δείχνουν πως ΔΕΝ Πίνουμε αρκετό Νερό. Το 5ο είναι το πιο Χαρακτηριστικό!

Η ζωή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς νερό. Κάθε ζωντανός οργανισμός το χρειάζεται. Βοηθάει το σώμα να λειτουργήσει σωστά, αλλά να θυμάστε πως πρέπει...
close