Ρίχνει τα Μπιφτέκια στη Σχάρα και Βάζει πάνω τους από ένα Παγάκι στο Καθένα. Το Αποτέλεσμα; ΠΡΕΠΕΙ να το Δοκιμάσετε!

Σε όλους μας αρέσουν μερικές συμβουλές για το ψήσιμο στο γκριλ, προκειμένου να πετύχουμε την υπέροχη, ζουμερή γεύση των μπιφτεκιών που δοκιμάζουμε σε ταβέρνες. Η πιο εντυπωσιακή από αυτές, είναι το να τοποθετήσετε ένα παγάκι πάνω από το μπιφτέκι!
Σίγουρα μπορείτε να προτιμήσετε να το αντικαταστήσετε με λίγο βούτυρο, αλλά ένα παγάκι είναι πιο υγιεινό και οικονομικότερο ως εναλλακτική λύση. Καθώς το παγάκι λιώνει, διατηρεί το μπιφτέκι υγρό και τρυφερό χωρίς ποτέ να στεγνώσει.

Καθαρίστε τη σχάρα σας με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, ενώ είναι ακόμα ζεστή, για να απαλλαγείτε από τα κομμάτια κρέατος του προηγούμενου ψησίματος. Για βαθύτερο καθαρισμό, κόψτε ένα φρέσκο κρεμμύδι και τρίψτε με αυτό τη σχάρα. Τα οξέα στο κρεμμύδι θα καθαρίσουν τη σχάρα χωρίς δραστικές χημικές ουσίες.

Credits: Your Nation News

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν φαντάζεστε σε ποια σημεία του σώματος πρέπει να βάζετε το άρωμά σας!

Η πλέον συνηθισμένη κίνηση όταν φοράμε άρωμα είναι οι ψεκασμοί στον λαιμό, στα ρούχα και ίσως στους καρπούς. Δεν είναι κακή κίνηση, όμως υπάρχει...

10 τροφές που μας ξυπνάνε καλύτερα από τον καφέ!

Τι πιο ευχάριστο και προκλητικό από τη μυρωδιά του καφέ το πρωί και στη συνέχεια από τη γεύση του που μας ξυπνά και μαςπροσφέρει...

Σε ποια από τις 6 κατηγορίες ανήκετε ανάλογα με τα σημεία του σώματός σας που έχετε περιττό λίπος

Η παχυσαρκία προκαλείται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Η συσσώρευση λίπους στο σώμα δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους ανθρώπους. Εκτός από την...
close