in

Σάλος με γνωστό γυναικολόγο: Γέμισε τον εγκέφαλο νεαρής με…

Ποιο το τραγικό λάθος γνωστού γυναικολόγου σε βάρος νεαρής γυναίκας;

Στην εντατική μονάδα γνωστού μαιευτηρίου των Αθηνών χαροπαλεύει μια άτυχη κοπέλα, ύστερα από εγκληματικό λάθος του γυναικολόγου της που την υπέβαλλε σε μια επέμβαση ρουτίνας, η οποία όμως κατέληξε σε τραγωδία για την ίδια και την οικογένειά της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε τον γιατρό της για να πραγματοποιήσει έναν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε πως στη μια ωοθήκη της γυναίκας υπήρχε μια κύστη, περίπου 5 εκατοστών, η οποία έπειτα από σύσταση του γυναικολόγου της έπρεπε για προληπτικούς λόγους να αφαιρεθεί.

Η τυφλή εμπιστοσύνη στον γιατρό της, αλλά και η σφοδρή επιθυμία της ίδιας να αποκτήσει ένα παιδί την οδήγησαν άμεσα στο χειρουργείο, μιας και κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την εκτίμηση του γυναικολόγου, ήταν μονόδρομος για να μπορέσει να γίνει μητέρα.

Ο γολγοθάς της άτυχης νεαρής και των δικών της ανθρώπων ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, οπότε και πραγματοποιήθηκε η επέμβαση ρουτίνας όπως μάλιστα την είχε χαρακτηρίσει ο γιατρός της.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, όμως, ο χειρουργός έκανε ένα εγκληματικό λάθος, (συνάδελφοί του μάλιστα αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί ακόμη και από φοιτητή της Ιατρικής) μπέρδεψε την κύστη με την κύλη.

Έτσι αντί να αφαιρέσει την κύστη από την ωοθήκη της γυναίκας, τρύπησε με νυστέρι τον νωτιαίο μυελό της, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο εγκέφαλός της αέρα!

24 απλά αλλά πανέξυπνα Tips που θα αλλάξουν τη ζωή σας για πάντα!

Σεφ βάζει τα αυγά σε μία σακούλα τροφίμων και μας δείχνει πως να φτιάχνουμε το καλύτερο πρωινό EVER!