Σας πονάνε οι αρθρώσεις σας? ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ αυτή την απλή συνταγή από φλούδα λεμονιού!

Το λεμόνι είναι ένα χρήσιμο φρούτο που προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα φαρμακευτικών ιδιοτήτων και μπορεί να βοηθήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας. Έχει θετική επίδραση στο στομάχι και το συκώτι και έχει την ικανότητα να ενισχύει το ανοσοποιητικό και το καρδιαγγειακό σύστημα.
Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην πρόληψη διαφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των πετρών στα νεφρά, της υψηλής πίεσης του αίματος, της γρίπης, της βρογχίτιδας και άλλων.
Δεν είναι μόνο το λεμόνι σαν φρούτο χρήσιμο. Η φλούδα αυτού του φρούτου έχει, επίσης, τα δικά της πλεονεκτήματα.

Αυτή η συνταγή, που αποτελείται από φλούδα λεμονιού, θα σας βοηθήσει να γιατρέψετε τον πόνο στις αρθρώσεις.

Συστατικά που απαιτούνται:

– 2 λεμόνια
– Ελαιόλαδο
– Βάζο

Μέθοδος παρασκευής:

  1. Ξεφλουδίστε τα λεμόνια και τοποθετήστε το ξύσμα από τη φλούδα τους σε ένα βάζο.
  2. Στη συνέχεια, γεμίστε το βάζο με ελαιόλαδο, κλείστε το καλά και τοποθετήστε το σε ένα σκοτεινό μέρος για 2 εβδομάδες.
  3. Μετά την περίοδο αυτή, στραγγίξτε το μείγμα με μια γάζα και χρησιμοποιήσετε το έτοιμο λάδι για να το εφαρμόσετε στις πονεμένες αρθρώσεις.
  4. Βάλτε πλαστική σακούλα πάνω από την γάζα και τυλίξτε την με ένα μάλλινο φουλάρι αν θέλετε.Για να αποκτήσετε τα καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να κάνετε τη θεραπεία το βράδυ, πριν πάτε για ύπνο, έτσι ώστε το λάδι να μπορεί να λειτουργήσει όλη τη νύχτα.
  5. Εάν δεν είστε σε θέση να εφαρμόσετε τις επιστρώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε μπορείτε να κάνετε την επεξεργασία κατά τη διάρκεια της ημέρας με τον ίδιο τρόπο, αλλά θα χρειαστεί να ξεκουράζεται την ”άρρωστη” άρθρωση για 3-4 ώρες, μέχρι να ενεργήσει η θεραπεία.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μη φοβάσαι άνθρωπο που γελά, μιλά και τραγουδά δυνατά!

Από όλες τις κατηγορίες ανθρώπων που έχω συναντήσει στη ζωή μου –τρελούς και παλαβούς, εργασιομανείς, μουρμούρηδες, παραπονιάρηδες κλπ –, περισσότερο φοβάμαι τους σιωπηλούς. Αυτούς...

Γροθιά στο στομάχι το νέο βιντεοκλίπ του Moby για την κατάντια της εποχής

Το νέο βιντεοκλίπ του Moby αποτελεί ένα αιχμηρό σχόλιο για τη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που μετατρέπει την πραγματικότητα...

ΔΕΙΤΕ 12 υγιεινές τροφές που ΔΕΝ ήξερες ότι σε παχαίνουν!

Μπορεί να είναι ευεργετικές για τον οργανισμό, την εμφάνιση και την ψυχολογία σου, όμως κάποιες υγιεινές τροφές αποτελούν θερμιδικές «βόμβες» που απειλούν τη σιλουέτα...
close