in

Στερέωσε με Ταινία ένα Βαμβάκι στο Αυτί του και έπεσε για Ύπνο. Ο λόγος; Θα Εκπλαγείτε!

Το Vicks VapoRub είναι ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που έχετε στο σπίτι σας. Όχι μόνο χάρη στις θεραπευτικές του ικανότητες, αλλά επειδή μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα!

Το VapoRub έχει τόσες πολλές χρήσεις που θα πάθετε πλάκα. Έτσι την επόμενη φορά που θα σας περισσέψει λίγο, μην το πετάξετε, αλλά δείτε αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις:

Μπορείτε να κρατήσετε τα έντομα μακριά σας αν βάλετε λίγο VapoRub πίσω από τα αυτιά σας. Τα έντομα μισούν το άρωμα του ευκαλύπτου, ένα συστατικό του VapoRub. Βάλτε λίγο και θα τα κρατήσετε μακριά.

Η μυρωδιά δεν αρέσει επίσης στους σκύλους, γι’αυτό βάζοντας λίγο στο σημείο του σπιτιού όπου κάνουν συνεχώς την ανάγκη τους, θα τους σταματήσει.

Κάποιοι, επίσης, το χρησιμοποιούν για να επουλώσουν τις ραγάδες. Αν έχετε ημικρανία, μπορείτε να βάλετε λίγο VapoRub στον κρόταφο για να ανακουφίσετε τον πόνο. Αν σας πονάει ο λαιμός, μπορείτε να απλώσετε λίγο και εκεί! H μενθόλη βοηθά στην ανακούφιση του πόνου των μυών.

Αν έχετε σπυράκια, το VapoRub μπορεί να τα φροντίσει για εσάς. Απλώστε λίγο στο ερεθισμένο σημείο πριν πέσετε για ύπνο και το VapoRub θα το ξηράνει.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και για θεραπεύσετε τους μύκητες των ποδιών! Απλά απλώστε λίγο VapoRub στο σημείο και πέστε για ύπνο.

Όπως οι σκύλοι, έτσι και οι γάτες μισούν την μυρωδιά του VapoRub. Βάλτε λίγη ποσότητα στο σημείο που γρατσουνάνε με τα νύχια τους και θα τις διώξετε.

Αν πονάνε τα αυτιά σας, βάλτε ένα κομμάτι βαμβάκι με VapoRub στο αυτί σας και στερεώστε το με λίγη κολλητική ταινία. Αυτό θα μειώσει την φλεγμονή και θα το βοηθήσει να επουλωθεί.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να απομακρύνετε τα τσιμπούρια με ασφάλεια. Αντί να τα τραβήξετε και να τα σκίσετε προκαλώντας μόλυνση, βάλτε λίγο VapoRub στο σημείο και θα ξεκολλήσουν από μόνα τους.

Αν είστε κρυωμένοι, απλώστε λίγη ποσότητα από την αλοιφή στα πόδια σας για να ανακουφίσετε τα συμπτώματα ακόμα πιο γρήγορα, γιατί τα πόδια σας είναι νούμερα ένα στην απορρόφηση φαρμάκων!

Ποιος να ήξερε ότι υπάρχουν τόσες πολλές χρήσεις γι’αυτό το απλό προϊόν! Πείτε μας στα σχόλια αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα κόλπα!

Credit: awm.com

Ρολάκια με ζαμπόν και τυρί με 3 Υλικά. Μία Πανεύκολη Συνταγή που θα λατρέψετε!

4 λέξεις που καταστρέφουν τη ζωή σου