Συγκίνηση στην Ελένη: «Εδώ και έξι μήνες περνάμε δύσκολα μέσα στο σπίτι μας»

Με αφορμή την ευχάριστη εξέλιξη για το MEGA, ξεμπλόκαραν χρήματα για τους εργαζομένους, η Ναταλί Κάκκαβα που για χρόνια εργαζόταν στο σταθμό μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνά η ίδια και η οικογένειά της αλλά και για τους συναδέρφους της.

«Είναι η αρχή μιας ανατροπής σε όλο αυτό που ζούμε… Με συγχωρείτε πάρα πολύ που σας συγκινώ, είναι μια κατάσταση που την βιώνουμε τους τελευταίους έξι μήνες 500 άνθρωποι μέσα στο σπίτι μας, είναι πολύ δύσκολη κατάσταση.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου, τον Γρηγόρη γιατί εγώ έχω την τύχει να με στηρίζει ένας άνθρωπος… να με βοηθά και να μου δίνει ελπίδα… παραλίγο να χτυπήσει διπλό κακό το σπίτι μας. Θέλω να πιστεύω, να ελπίζω ότι και στο και πέντε θα γίνει αυτή η ανατροπή και αυτές οι 500 ψυχές ζούμε στην αβεβαιότητα, κάποιοι εξ ημών δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους… θα πρέπει να τελειώσει το δράμα μας, η αγωνία μας, η τηλεόραση δεν είναι ένα άψυχο πράγμα, να δούμε τι θα κάνουμε με τις ζωές μας… 500 ψυχές αγωνιούν»!

Η Εξομολόγηση της Κάκκαβα συγκίνησε τους πάντες στην Ελένη!

gossip-tv.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σπιτική Λεμονάδα: ο χυμός των χυμών!

Μας ξεδιψάει, μας αρέσει και είναι ευεργετική για τον οργανισμό μας! Η λεμονάδα είναι ένα πρώτης τάξεως φυσικό, υγιεινό ποτό, ειδικά όταν λαμβάνεται το πρωί. Πως...

Για να μην αρρωστήσετε πιείτε αυτό το ρόφημα – Συστατικά για πανίσχυρο φυσικό αντιβιοτικό

Αυτό το φυσικό αντιβιοτικό με την ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση σκοτώνει όλα τα βακτήρια και τους παράγοντες που προκαλούν τις ασθένειες. Το πλεονέκτημα είναι ότι σε...
close