in

Συνέντευξη ΠΟΤΑΜΟΣ: Αυτή τη δίαιτα έκανα και κόντεψα να πεθάνω. Προσοχή μην σας παρασύρουν και εσάς!

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξομολογείται το λάθος του.

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε πρόσφατα ο Αιμίλιος Λιάτσος την οποία όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, κατάφερε να ξεπεράσει με πίστη, αφοσίωση στις οδηγίες των γιατρών του και θάρρος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τις δύσκολες αυτές ημέρες αλλά και για τη δίαιτα που τελικά τον οδήγησε στο νοσοκομείο…

Ειδικότερα, δήλωσε ότι «Ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Τώρα είμαι πολύ καλά. Είχα μία λοίμωξη του αναπνευστικού. Ήμουν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, έκανα ό,τι μου είπαν οι γιατροί και πλέον έχω επιστρέψει κανονικά στη δουλειά».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω μιας δίαιτας που ακολούθησε ο ίδιος. «Έκανα μόνος μου μια δίαιτα, «την είδα» και επιστήμονας. Έκανα το εξής… μεγαλοφυές. Έτρωγα ένα καλό πρωινό. Ένα γεύμα την ημέρα, από Δευτέρα ως Παρασκευή έτρωγα μόνο κοτόπουλο με σαλάτα και το Σαββατοκύριακο κάτι άλλο. Γύρω στις 10 το βράδυ έτρωγα μια σοκολάτα και όταν επέστρεφα στις τρεις η ώρα το πρωί από τη δουλειά με περίμενε μία φρουτοσαλάτα. Ήταν πολύ μεγάλο λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tro-ma-ktiko, pagenews

Πάθαμε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα η «Μαρούσκα» από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Δυο Ξένοι»

Δίπλωμα οδήγησης: Δείτε τι αλλάζει από τις 9 Νοεμβρίου