in

Τα Εμφυτεύματα Στήθους είναι Ωρολογιακές Βόμβες Έτοιμες να Σκάσουν σε Εκατομμύρια Γυναίκες

Τα εμφυτεύματα στήθους δεν διαρκούν για πάντα. Δημιουργούνται ρήξεις. Και όσο περισσότερο καιρό μένουν στο σώμα, τόσο πιο πιθανό είναι να πάθουν ρήξη. Οι στατιστικές είναι λίγο τρομακτικές, επειδή γύρω στο 50% παθαίνουν ρήξη στα 10 χρόνια. Και όταν φτάνουν τα 15 με 20 χρόνια, τότε το ποσοστό φτάνει στο 90% των εμφυτευμάτων.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι όταν η σιλικόνη που περιέχει το εμφύτευμα διαρρεύσει, είναι άγνωστο που θα καταλήξει.

Κάθε χρόνο στις ΗΠΑ περίπου 300.000 γυναίκες και έφηβες κάνουν προσθετική επέμβαση στήθους. Πιστεύεται ότι παγκοσμίως το συνολικό πλήθος των εμφυτευμάτων που τοποθετούνται κάθε χρόνο είναι περίπου 5-10 εκατομμύρια.

Πριν τις εγχειρήσεις οι χειρουργοί λένε στις γυναίκες ότι είναι μια ασφαλής διαδικασία με πολύ μικρό ρίσκο. Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες δε γνωρίζουν ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Υπάρχουν χιλιάδες ιστορίες τρόμου από γυναίκες σε όλο το κόσμο που είχαν εμφυτεύματα που κατέληξαν σε καταστροφή, αποδεικνύουν ότι δεν είναι ασφαλή και προκαλούν αυτοάνοσα νοσήματα και άλλα σοβαρά σωματικά προβλήματα.

120

Αυτό που πολλές γυναίκες δε γνωρίζουν είναι ότι ενώ μπορεί να είναι ευχαριστημένες με την εξωτερική τους εμφάνιση, μπορεί να καταλήξουν να έχουν αυτοάνοσα νοσήματα, που μπορεί να τις καθηλώσουν σε αναπηρικό καροτσάκι, ή να αναπτύξουν αρθρίτιδα, χρόνια κόπωση, ινομυαλγία και πολλά άλλα προβλήματα.

Οι πλαστικοί χειρουργοί (συνήθως αυτοί που καθαρίζουν τη ζημιά από τα εμφυτεύματα που έχουν πάθει ρήξη) προειδοποιούν ότι τα εμφυτεύματα στήθους είναι μια ωρολογιακή βόμβα που βάζει σε κίνδυνο κάθε γυναίκα που έχει κάνει πλαστική στήθους.

Αυτές είναι οι δυνητικές παρενέργειες μετά την εισαγωγή των εμφυτευμάτων στήθους που δε θα σας αποκαλύψει ο χειρουργός:

τρυφερότητα, διόγκωση ή δυσφορία γύρω από τα εμφυτεύματα
αλλαγή στο σχήμα του στήθους
αλλαγή στη συνοχή του στήθους σας, όπως αυξημένη απαλότητα
αλλαγή στον τρόπο που κινείται το στήθος – όλα αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι το εμφύτευμα μπορεί να έχει υποστεί ρήξη.
σκλήρυνση του ιστού του μαστού
μυϊκός πόνος
πόνος και διόγκωση των αρθρώσεων
πόνος στους μαλακούς ιστούς
αίσθημα καψίματος
σφίξιμο, ερυθρότητα ή πρήξιμο του δέρματος
πρησμένοι αδένες ή λεμφαδένες
ασυνήθιστη, ακραία, ή ανεξήγητη κόπωση
πρήξιμο των χεριών και των ποδιών
ασυνήθιστη απώλεια μαλλιών
εξανθήματα
πάχυνση ή σκλήρυνση του δέρματος
ξηρά μάτια,  στόμα, ή κόλπος
απώλεια μνήμης, πνευματική σύγχυση
αυτοάνοσες διαταραχές όπως ινομυαλγία, ρευματοειδής αρθρίτιδα, σκληροδερμία, σύνδρομο πολλαπλής χημικής ευαισθησίας,  καρκίνος, και τα προβλήματα βιοτοξικότητας.

314

Όλο και περισσότερες γυναίκες που έχουν κάνει πλαστική στήθους, επιλέγουν να αφαιρέσουν τα εμφυτεύματα τους για να προστατέψουν την υγεία τους, όπως η ηθοποιός Jennifer Connelly, η Victoria Beckham και η ηθοποιός Scarlett Johanssonan

414 510 610

Στα βίντεο που ακολουθούν μάθετε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τις επιβλαβείς συνέπειες της τοποθέτησης εμφυτευμάτων στήθους. Μοιραστείτε αυτό το χρήσιμο άρθρο με τους φίλους σας.

Credit: collective-evolution.com

Βράστε μια Μπανάνα, Πιείτε το Νερό Πριν Κοιμηθείτε, και Δείτε Τι Συμβαίνει με τον Ύπνο σας

3 τρόποι για να Ελέγξετε την Καθαρότητα του Μελιού σας