Τι θα συμβεί αν πατήσετε αυτό το σημείο; Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει! (Λίστα)

Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας και αξιοποιώντας ορισμένα ενεργειακά σημεία του σώματος μας μπορούμε να ανακουφιστούμε από την συναισθηματική δυσφορία, να απαλύνουμε τον πόνο και ενδεχομένως να χάσουμε και βάρος. Το άγγιγμα είναι κάτι εύκολο , μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε όταν βρίσκεστε σε μια στιγμή άγχους ή ήσσονος σημασίας πόνο θα αισθανθείτε πολύ καλά γρήγορα.

Αν μας ρωτάτε πως γίνεται αυτό το μόνο που μπορούμε να σας πούμε ότι αρχικά κάνουμε μια θεραπεία σαν το βελονισμό στον εαυτό μας. Επίσης χρησιμοποιείτε μια τεχνική ψυχολογία αυτοβοήθειας για να εκφράσουμε τα προβλήματά μας.

Πάμε να δούμε μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας για να νιώσουμε καλύτερα.

1. Αν είστε πολύ κουρασμένος και δεν μπορείτε να χαλαρώσετε, πιέστε τους αντίχειρες σας στα οστά του κρανίου κάτω από τα μάτια σας. Διατηρήστε αυτή την θέση για 10 δευτερόλεπτα.

2. Έχετε κουραστεί από κάποιον μόνιμο φόβο ; Καθίστε και χαλαρώστε και πιέστε το σημείο κάτω από την μύτη σας με τον δείκτη. Μετά από 20 δευτερόλεπτα θα νιώσετε ένα κύμα ηρεμίας.

3. Τρίψτε το μικρό δάχτυλο του αριστερού σας χεριού με τον δείκτη και τον αντίχειρα του δεξιού χεριού, σταδιακά κατεβάστε δάχτυλα αντίστοιχα.

4. Ένας άλλος απλός τρόπος για να ξεφύγετε από το άγχος είναι να τεντώσετε το δεξί σας αντίχειρα στην κορυφή του κεφαλιού σας.

5. Τοποθετήστε την άκρη των δακτύλων σας κάτω απο τα μάτια στο υψηλότερο σημείο των ζυγωματικών. Μετακινηθείτε προς την κορυφή των ζυγωματικών .

6. Για την καταπολέμηση του στρες μπορείτε να κάνετε μασάζ στο ανώτερο σημείο των αυτιών.

7. Αυτό είναι το πιο διάσημο σημείο για μασάζ, ονομάζεται Nei-Kuan και μπορείτε πολύ εύκολα να απαλλαγείτε από το εσωτερικό άγχος.

Αυτά τα «κόλπα» χρησιμοποιούνται στην ανατολή εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά και σε βελονισμό.

2
Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΡΙΧΡΩΜΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ: Το ΑΠΟΛΥΤΟ καλοκαιρινό γλύκισμα! Δείτε πως γίνονται…

Και μόνο που τις βλέπουμε μας τρέχουν τα σάλια! Το μόνο που χρειάζεστε είναι – φυσικά – φράουλες, λευκή σοκολάτα την οποία θα λιώσετε και...

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξυριστείτε «εκεί κάτω»

1. Το σωστό ξυραφάκι Σιγουρευτείτε ότι οι λεπίδες είναι καινούριες και καθαρές (πρέπει να τις αντικαθιστάτε τουλάχιστον κάθε μήνα). «Το πολιά ξυραφάκια πιάνουν το δέρμο,...

Το 95% των Ανθρώπων Δεν Μπορεί να βρει τα 13 Πρόσωπα σε αυτή την εικόνα. Εσύ Μπορείς;

Έχετε νιώσει ποτέ ότι το μυαλό σας παίζει παιχνίδια μαζί σας; Πολλές φορές στη ζωή μας έχουμε συναντήσει μια σκηνή ή μια φωτογραφία που...
close