in

Το τατουάζ της λέει πως «είναι θαυμάσια» αλλά μόλις σηκώνεται όρθια θα δείτε το πραγματικό μήνυμα.

Δεν συμβαίνει συχνά το να αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπική του ζωή ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Αυτό γίνεται συνήθως με την ελπίδα ότι η εμπειρία τους θα χρησιμεύσει ως παράδειγμα.

Η Κλινική ψυχολόγος, Δρ Kristina Kays μοιράστηκε με τους φοιτητές της στο Πανεπιστήμιο του George Fox ότι έπασχε από κατάθλιψη. “Αποφάσισα πριν από μερικά χρόνια ότι θα ήταν σημαντικό να γνωρίζουν κάτι τέτοιο οι φοιτητές μου”, εξηγεί σχετικά με την απόφασή της. “Δεν ήταν παράδειγμα κάποιου άλλου ανθρώπου, αλλά κάποιου ανθρώπου που γνωρίζουν.”

Μια από τις φοιτήτριες της, είχε απορροφήσει τις πληροφορίες που έδινε η Kays εκείνη την ημέρα. Η Bekah Miles αντιμετώπιζε τις δικές της δυσκολίες, αλλά όταν άκουσε την καθηγήτρια της να μιλάει στην τάξη, κατάλαβε ότι δεν ήταν μόνη.

Η Bekah Miles είναι μια φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του George Fox. Είχε διαγνωστεί με κατάθλιψη και αισθανόταν μόνη στον αγώνα της.

«Δεν ήθελα να φοβάμαι πια και ήθελα να πάψει να με καταβάλλει όλο αυτό», λέει η Miles. Η Δρ. Kays βοήθησε με ομιλία της σχετικά με την κατάθλιψη, ένα θέμα που εξακολουθεί να αποτελεί ταμπού.

lifebuzz-175ffab9912ca36d57fae28acc860eba-limit_2000

Συνειδητοποιώντας ότι αν κάποιος από τη θέση της Δρ. Kay είχε παλέψει με την κατάθλιψη, τότε σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.
Η φοιτήτρια πήγε στη Δρ. Kay και της είπε, “με βοηθήσατε να βρω τη βοήθεια που χρειαζόμουν.”

lifebuzz-0fac1abe8b8e2d6ab214f5a249d80570-limit_2000

Για να τονίσει τους αγώνες της με την κατάθλιψη, η Biles έκανε ένα τατουάζ στο αριστερό της πόδι που λέει, “Είμαι μια χαρά”. Διαβάζοντας το όμως από μια διαφορετική οπτική γωνία, στην πραγματικότητα γράφει, “Σώσε με”.

Η Biles μοιράστηκε μια φωτογραφία του τατουάζ στο Facebook, ενώ έγινε viral από ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο που μοιράστηκαν το μήνυμα. “Δεν είστε μόνοι. Δεν είμαστε μόνοι εννοώ. Υπάρχoυν τουλάχιστον 300.000 κοινοποιήσεις της φωτογραφίας. Σαφώς και δεν είμαστε μόνοι”, λέει η Miles.

1-7

διαφορετικό

Βόμβα: Αυτός είναι ο άνθρωπος που χώρισε Χατζηγιάννη- Μακρυπούλια! Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Η Νάντια Δούκα γονάτισε το Facebook με τη πόζα της! [ΦΩΤΟ]