Το τατουάζ της λέει πως «είναι θαυμάσια» αλλά μόλις σηκώνεται όρθια θα δείτε το πραγματικό μήνυμα.

Δεν συμβαίνει συχνά το να αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπική του ζωή ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Αυτό γίνεται συνήθως με την ελπίδα ότι η εμπειρία τους θα χρησιμεύσει ως παράδειγμα.

Η Κλινική ψυχολόγος, Δρ Kristina Kays μοιράστηκε με τους φοιτητές της στο Πανεπιστήμιο του George Fox ότι έπασχε από κατάθλιψη. “Αποφάσισα πριν από μερικά χρόνια ότι θα ήταν σημαντικό να γνωρίζουν κάτι τέτοιο οι φοιτητές μου”, εξηγεί σχετικά με την απόφασή της. “Δεν ήταν παράδειγμα κάποιου άλλου ανθρώπου, αλλά κάποιου ανθρώπου που γνωρίζουν.”

Μια από τις φοιτήτριες της, είχε απορροφήσει τις πληροφορίες που έδινε η Kays εκείνη την ημέρα. Η Bekah Miles αντιμετώπιζε τις δικές της δυσκολίες, αλλά όταν άκουσε την καθηγήτρια της να μιλάει στην τάξη, κατάλαβε ότι δεν ήταν μόνη.

Η Bekah Miles είναι μια φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του George Fox. Είχε διαγνωστεί με κατάθλιψη και αισθανόταν μόνη στον αγώνα της.

«Δεν ήθελα να φοβάμαι πια και ήθελα να πάψει να με καταβάλλει όλο αυτό», λέει η Miles. Η Δρ. Kays βοήθησε με ομιλία της σχετικά με την κατάθλιψη, ένα θέμα που εξακολουθεί να αποτελεί ταμπού.

lifebuzz-175ffab9912ca36d57fae28acc860eba-limit_2000

Συνειδητοποιώντας ότι αν κάποιος από τη θέση της Δρ. Kay είχε παλέψει με την κατάθλιψη, τότε σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.
Η φοιτήτρια πήγε στη Δρ. Kay και της είπε, “με βοηθήσατε να βρω τη βοήθεια που χρειαζόμουν.”

lifebuzz-0fac1abe8b8e2d6ab214f5a249d80570-limit_2000

Για να τονίσει τους αγώνες της με την κατάθλιψη, η Biles έκανε ένα τατουάζ στο αριστερό της πόδι που λέει, “Είμαι μια χαρά”. Διαβάζοντας το όμως από μια διαφορετική οπτική γωνία, στην πραγματικότητα γράφει, “Σώσε με”.

Η Biles μοιράστηκε μια φωτογραφία του τατουάζ στο Facebook, ενώ έγινε viral από ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο που μοιράστηκαν το μήνυμα. “Δεν είστε μόνοι. Δεν είμαστε μόνοι εννοώ. Υπάρχoυν τουλάχιστον 300.000 κοινοποιήσεις της φωτογραφίας. Σαφώς και δεν είμαστε μόνοι”, λέει η Miles.

1-7

διαφορετικό

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καιρός: Μάρτης γδάρτης με βροχές και χιόνια από αύριο – Πού θα έχει παγετό

Καιρός:Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, την Εύβοια, την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου - Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά - Από...

Η Καλύτερη και πιο Εύκολη Προπόνηση που θα Μεταμορφώσει το Σώμα σας σε Ελάχιστο Καιρό.

Οι κάμψεις είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές ασκήσεις σε όλο τον κόσμο. Μια προπόνηση που περιλαμβάνει κάμψεις βοηθά να ασκηθούν όχι μόνο...

Το Μυστικό που Έκρυψαν στο Δάπεδο της Θόλου Επιδαύρου

Στην εξωτερική πλευρά της Θόλου, αν προσέξουμε, υπάρχουν 26 κίονες δωρικού ρυθμού (μαύρες κουκίδες). Οι 26 αυτοί κίονες αντιστοιχούν στα 26.000 χρόνια του μεγάλου...
close