Τσαλίκης και 2J δηλώνουν πως έχουν ψυχολογικά και ρίχνουν το YouTube κυκλοφόρησε μεσημέρι και έχει ήδη σχεδόν 300 χιλιάδες views!

O μοναδικός Γιώργος Τσαλίκης έπειτα από την τελευταία του κυκλοφορία με το video clip για τα νέα του singles “Xαιδεμένο/Μέχρι το ξημέρωμα” το οποίο έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 2.000.000 views από την επίσημη μέρα κυκλοφορίας, επανέρχεται δυναμικά στην μουσική αρένα με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο “Δεν είμαι καλά” σε μια συνεργασία με τον 2J.

Mια απρόσμενη συνεργασία του τραγουδιστή με τον 2J η οποία σίγουρα θα προκαλέσει χαμό στο μουσικό πεδίο και θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα, σκαρφαλώνοντας ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν επαναπαύεται, αντιθέτως συνεχώς πειραματίζεται σε νέα δεδομένα και μουσικές προκλήσεις, με τον κόσμο να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Το “Δεν είμαι καλά” κυκλοφόρησε μόλις σήμερα Σάββατο 8 Ιουλίου στις 2 το μεσημέρι και έχει ήδη σχεδόν 100 χιλιάδες views!

ant1iwo.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παίρνει τον Κιμά και τον Πλάθει σε Σχήμα Κουλουριού. Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε κι εσείς!

Αν έχετε βαρεθεί τα κλασικά μπέργκερ, τότε θα λατρέψετε αυτή την παραλλαγή, που έχουν το σχήμα του ντόνατ, και μπορείτε να βάλετε γέμιση στο...

Κόλπο για να φύγει το νεκρό δέρμα από τις πατούσες χωρίς τρίψιμο! Δε θα το πιστεύετε!

Κόλπο για να φύγει το νεκρό δέρμα από τις πατούσες χωρίς τρίψιμο!Δε θα το πιστεύετε αλλά όσο και να σας φαίνεται απίθανο υπάρχει! Το...

4 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να γίνουν στην 4η σεζόν του Casa de Papel!

Χαμούλης, πανικούλης, είναι οι Βάρβαροι να έρθουν σήμερα, και ναι, μες στην καραντίνα το Casa de Papel είναι μια κάποια λύσις. Οπότε, άσε εδώ...
close