Τσαλίκης και 2J δηλώνουν πως έχουν ψυχολογικά και ρίχνουν το YouTube κυκλοφόρησε μεσημέρι και έχει ήδη σχεδόν 300 χιλιάδες views!

O μοναδικός Γιώργος Τσαλίκης έπειτα από την τελευταία του κυκλοφορία με το video clip για τα νέα του singles “Xαιδεμένο/Μέχρι το ξημέρωμα” το οποίο έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 2.000.000 views από την επίσημη μέρα κυκλοφορίας, επανέρχεται δυναμικά στην μουσική αρένα με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο “Δεν είμαι καλά” σε μια συνεργασία με τον 2J.

Mια απρόσμενη συνεργασία του τραγουδιστή με τον 2J η οποία σίγουρα θα προκαλέσει χαμό στο μουσικό πεδίο και θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα, σκαρφαλώνοντας ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν επαναπαύεται, αντιθέτως συνεχώς πειραματίζεται σε νέα δεδομένα και μουσικές προκλήσεις, με τον κόσμο να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Το “Δεν είμαι καλά” κυκλοφόρησε μόλις σήμερα Σάββατο 8 Ιουλίου στις 2 το μεσημέρι και έχει ήδη σχεδόν 100 χιλιάδες views!

ant1iwo.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέλετε να κόψετε το τσιγάρο; Παίξτε αυτό το πασίγνωστο παιχνίδι…

Ερευνητές των πανεπιστημίων του Plymouth και του Queensland University of Technology απέδειξαν πως διάσημο παιχνίδι θα μπορούσε να βοηθήσει στην μείωση της επιθυμίας για...

Πως να ξεφορτωθείτε τα λιπώματα με φυσικό τρόπο!

Τα εξογκώματα του δέρματος συνήθως εμφανίζονται στο κεφάλι, το λαιμό, στις μασχάλες και το χέρι. Αυτοί είναι καλοήθεις όγκοι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα...

Διαβάστε γιατί Πρέπει να κάνετε Μασάζ στα Πόδια σας Κάθε Βράδυ!

Οι ιατρικοί και ολιστικοί επαγγελματίες γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι το μασάζ μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία κάποιου. Η απλή εφαρμογή...
close