Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Τσιζκεικ Χωρίς Ζάχαρη , Με Ελάχιστες Θερμίδες - LINE LIFE

Τσιζκεικ Χωρίς Ζάχαρη , Με Ελάχιστες Θερμίδες

Τσιζκεικ Χωρίς Ζάχαρη , Με Ελάχιστες Θερμίδες

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ

250 γρ μπισκότα ολικής χωρίς ζάχαρη
8 γρ steviaParana κρυσταλλική με αναλογία 1:1
120 γρ βούτυρο αγελάδος
1/2 κ.γλ. κανέλα

ΚΡΕΜΑ

250 γρ άγλυκη σαντιγί ( στο σιδερένιο κουτί )
170 γρ γάλα εβαπορέ λάιτ
40 γρ steviaParana κρυσταλλική με αναλογία 1:1
220 γρ κρέμα τυρί λάιτ
50 γρ ζεστό νερό
5 γρ ζελατίνη ( φύλλο ή σκόνη)

100 γρ μαρμελάδα με steviaParana “Κόκκινα φρούτα”

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε τα μπισκότα μαζί με την stevia , κανέλα και ρίχνουμε το βούτυρο λιωμένο

Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε φόρμα πιέζοντας με το πίσω μέρος του κουταλιού
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς αέρα για 10 λεπτά

Στο κάδο του μιξερ ρίχνουμε την άγλυκη σαντιγί και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα ρίχνοντας κατά διαστήματα το εβαπορέΣυνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε τη stevia και το τυρί κρέμα

Βράζουμε 50 γρ νερό και διαλύουμε μέσα την ζελατίνη ( αν βάλουμε φύλλο πρώτα το μουλιάζουμε σε κρύο νερό για 3 λεπτά , το στύβουμε και το διαλύουμε στο καυτό νερό)

Αφού διαλυθεί η ζελατίνη την ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα και σταματάμε την λειτουργία

Όταν η έχει κρυώσει η βάση που ψήσαμε ρίχνουμε στη φόρμα την κρέμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες

Ανακατεύουμε την μαρμελάδα με λίγο ζεστό νερό ( 2 με 3 κ.σ.) και την ρίχνουμε από πάνω

Πηγή: xrysessyntages.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.