Τips για να «ανοίξετε» τα παπούτσια σας πριν σας «χτυπήσουν»!

Επιτέλους βγήκατε για ψώνια και αγοράσατε τα παπούτσια που τόσο καιρό χαζεύατε στη βιτρίνα..

Εννοείται πως με την πρώτη ευκαιρία τα φορέσατε και φυσικά αυτά σας «χτύπησαν». Και τώρα; Οι φουσκάλες σας πονούν και εσείς δεν έχετε όρεξη για τίποτα.

Και επειδή η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, διαβάστε τι πρέπει να κάνετε αν τα καινούργια σας παπούτσια σας στενεύουν επικίνδυνα. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε μελλοντικούς τραυματισμούς και… γκρίνιες!

Λύση 1η
Όταν αγοράσετε τα παπούτσια σας λυγίστε τα απαλά -προς τα πάνω και προς τα κάτω- μερικές φορές και έπειτα ζεστάνετέ τα με πιστολάκι για περίπου 3-4 λεπτά. Επαναλάβετε και δεύτερη φορά αν χρειαστεί. Η θερμότητα θα μαλακώσει τα παπούτσια και θα βοηθήσει στο να τα ανοίξετε πιο εύκολα. Ανακατέψτε σε ένα μπουκάλι ίση ποσότητα νερού και οινοπνεύματος. Αφού ανακατέψετε καλά, ψεκάστε με αυτό τα πόδια σας και έπειτα φορέστε κατευθείαν τα νεοαποκτηθέντα παπούτσια.

Λύση 2η
Κόψτε 2-3 σελίδες από μια εφημερίδα και κάνετέ τις μπαλάκια μεσαίου μεγέθους. Έπειτα, βρέξτε τα μπαλάκια πολύ καλά με νερό και τοποθετήστε τα στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών σας. Έπειτα τοποθετήστε τα μέσα σε πλαστικές σακούλες και αφήστε τα στην κατάψυξη όλο το βράδυ. Αφαιρέστε τα το πρωί και δοκιμάστε τα αμέσως.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έριξε τα μακαρόνια σε ένα τηγάνι και 20 λεπτά αργότερα όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους

Υλικά 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 5οο ml ζωμό (κότας ή λαχανικών) 25ο ml γάλα 1 κουταλιά βούτυρο 250 gr σπαγγέτι 1οο gr τριμμένη παρμεζάνα αλάτι, πιπέρι, λάδι και μαϊντανό Πρώτα τσιγαρίστε το...

Τόσο Καιρό Κόβουμε με Λάθος Τρόπο το Καρπούζι. Δείτε μια Έξυπνη Ιδέα!

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά φρούτα είναι το καρπούζι. Αν και δροσιστικό, είναι πρόβλημα πως να...

Ένα φυσικό ΒΙΑΓΚΡΑ από το Θιβέτ για ανεβασμένη «διάθεση»!

 ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΒΙΑΓΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ Συστατικά: 10 σκελίδες σκόρδο 10 λεμονιών 1 kg βιολογικό μέλι Προετοιμασία: Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το συνδυάσουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Βάλτε το μείγμα...
close