in

Υπέστη Εγκαύματα στο 95% του Σώματός του από Φωτιά που προκάλεσε ο Σκύλος του

Μία αδερφή θυμάται την στιγμή που έσωσε τον μικρό της αδερφό από τη φωτιά που προκλήθηκε όταν το σκυλί της οικογένειας έριξε ένα κερί, αφήνοντας το 95% του σώματός του γεμάτο εγκαύματα.

Ο John Quinn ήταν μόλις 4 χρονών όταν εγκλωβίστηκε στη φωτιά μέσα στο σπίτι του, το 2003. Από τότε έχει υποβληθεί σε 87 επεμβάσεις, έχει ξεπεράσει την ανορεξία και έχει ξεκινήσει bodybuilding. Επίσης έχει υπομείνει αρκετούς νταήδες που τον αποκαλούν Freddie Krueger.

1

Όταν ξέσπασε η φωτιά, η Leah κρατούσε τα 11 αδέρφια της, όσο οι γονείς τους είχαν πάει βόλτα. Θυμάται να βοηθάει τον αδερφό της Luke με τις ασκήσεις του όταν η αδερφή του, Joanna, μπήκε στο δωμάτιο και είπε πως είχε ξεσπάσει πυρκαγιά  και ο John είναι εγκλωβισμένος μέσα της.

2

Έτρεξε αμέσως να τον σώσει και είδε την φωτιά που είχε φουντώσει για τα καλά. Άκουγε τις κραυγές του John καθώς πλησίαζε. Μετά από 3 προσπάθειες κατάφερε να τον τραβήξει έξω από τη φωτιά. Είχε τραυματιστεί και εκείνη πολύ άσχημα – αλλά η αδρεναλίνη τη βοηθούσε να συνεχίσει.

3

Μετά από λίγο κατάλαβε πως τα χέρια της είχαν καεί εντελώς και έμοιαζαν με “πλαστικά γάντια.” Ο μικρός αδερφός της είχε σταματήσει να αναπνέει. Τον έβαλε αμέσως μέσα στην μπανιέρα και έβαλε να τρέχει κρύο νερό.

4

“Έμοιαζε με έναν κόκκινο και άσπρο εξωγήινο. Τα μαλλιά του είχαν καεί και τα μάτια του είχαν πρηστεί. Δεν ένιωθα καν τα δικά μου καψίματα, οπότε όταν είδα τα χέρια μου να λιώνουν στο νερό, παραξενεύτηκα. Φαινόταν σαν να φορούσα άσπρα γάντια.”

5

Μετά από λίγο ήρθε το ασθενοφόρο και τον πήρε. Τον έβαλαν σε κώμα για δύο μήνες και δεν μπορούσε να μιλήσει για 6 μήνες. Συνολικά έμεινε στο νοσοκομείο για έναν χρόνο.

6

“Όταν ξύπνησα, τα χέρια μου ήταν δεμένα πάνω από το κεφάλι μου για να μειωθεί το πρήξιμο. Τα μάτια μου είχαν πρηστεί και δεν μπορούσα να τα ανοίξω για αρκετές μέρες. Τότε κατάλαβα πως το πρόσωπό μου, η πλάτη μου και τα χέρια μου ήταν καμένα επίσης,’θυμάται ο John.

7

Από τότε, έχει υποβληθεί σε 87 επεμβάσεις – κυρίως για την αναδόμηση του δέρματός του. Όταν ήταν μικρός τον κορόιδευαν και τον έλεγαν “φρικιό”, “άσχημο”, “τέρας” και “Freddie Krueger”.

8

Κάποιοι του έλεγαν ακόμα πως καλύτερα να αυτοκτονούσε. “Νευρίαζα πολύ με όλο αυτό. Δεν τον άφηναν να έχει αυτοπεποίθηση. Όταν ήταν άσχημα ψυχολογικά, του έλεγα πόσο τον αγαπούσα και πόσο τον χρειαζόμουν. Ήθελα να τον πείσω πως είχε αξία,” είπε η αδερφή του.

Όταν πήγε όμως 13, έγινε ανορεξικός και έκρυβε την ασθένειά του από όλους. Ήταν τόσο στεναχωρημένος που ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό του. Φορούσε φαρδιά ρούχα για να κρύβει το αδύνατο σώμα του.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν ξεκίνησε να πηγαίνει στην καλοκαιρινή κατασκήνωση για παιδιά που έχουν βαριά εγκαύματα πριν 8 χρόνια. Τώρα, κάνει bodybuilding και γυμνάζεται με προσωπικό γυμναστή αρκετές φορές την εβδομάδα.

Είναι πραγματικά συγκινητικό να τον βλέπουμε να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να γίνεται δυνατότερος, παρά τις προσδοκίες.

Credit: dailymail.co.uk

Το 90% των Ανθρώπων ΔΕΝ μπορεί να Βρει και τις 6 Λέξεις που Κρύβονται στην Εικόνα. Εσύ Μπορείς;

«Η αγάπη είσαι εσύ»: Τα αισθήματα ενός μπαμπά μέσα απο μοναδικά σκίτσα