Φτιάξε το πιο νόστιμο μοσχάρι με κρέμα γάλακτος

Αν και μοιάζει δύσκολη συνταγή για όσους δεν γνωρίζουν να μαγειρεύουν, όμως είναι πάρα πολύ απλό και πολύ πιο νόστιμο φαγητό από ότι νομίζεις

Αν σου πετύχει η συνταγή μην το πεις στην μητέρας σου, γιατί θα την στεναχωρήσεις, αφού το δικό σου θα είναι πολύ πιο νόστιμο από το δικό της.

Υλικά

1 κιλό μοσχαράκι
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
Ελαιόλαδο
Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα
Σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.

Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε λίγο τα μανιτάρια.

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το μεταφέρουμε σε μια κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.

Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.

Στο χρόνο αυτό, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.

Απαιτούμενος χρόνος: 55 λεπτά

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι γνωρίζετε για την αγαύη (σιρόπι);

Η αγαύη είναι ένα αιωνόβιο φυτό που το συναντάμε στις ζεστές και άνυδρες περιοχές του Μεξικού και των νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών. Ορισμένα είδη αγαύης...

Σάλος με γνωστό γυναικολόγο: Γέμισε τον εγκέφαλο νεαρής με…

Ποιο το τραγικό λάθος γνωστού γυναικολόγου σε βάρος νεαρής γυναίκας; Στην εντατική μονάδα γνωστού μαιευτηρίου των Αθηνών χαροπαλεύει μια άτυχη κοπέλα, ύστερα από εγκληματικό λάθος...

Βουτάει τα Πόδια της σε μία Λεκάνη με Στοματικό Διάλυμα. 30 Λεπτά μετά… Θα μείνετε Άφωνοι!

Μέρα με τη μέρα, τα χέρια μας τα χέρια μας φθείρονται. Από όλο το σώμα μας είναι πιθανότατα το κομμάτι που χρησιμοποιούμε περισσότερο και...
close