in

Φυσικό μπότοξ με 3 θαυματουργά συστατικά

Ο χρόνος κυλάει γρήγορα και τα πρώτα σημάδια της κούρασης και της γήρανσης αρχίζουν να εμφανίζονται στο δέρμα σας. Η επιδερμίδα του προσώπου είναι πολύ πιο λεπτή και ευαίσθητη από το υπόλοιπο σώμα μας. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να δούμε την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων πιο εύκολα.  Γι’ αυτό αντί να αγοράζετε ακριβές αντιγηραντικέςκρέμες, τώρα μπορείτε να φτιάξετε ένα φυσικό μπότοξ. Τα συστατικά του δεν είναι μόνο εξαιρετικά προσιτά στην τιμή, αλλά και θαυματουργά καθώς τα αποτελέσματα θα έρθουν μετά την πρώτη χρήση.

Συστατικά

1 κουταλιά της σούπας sour κρέμα 5 κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό καρότου 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ

Εκτέλεση

Διαλύετε το κορν φλάουρ σε μισό ποτήρι νερό, στη συνέχεια ρίχνετε το νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε 100 ml βραστό νερό. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές. Στη συνέχεια, ψύχετε το μίγμα ελαφρά και προσθέτετε τη sour κρέμα και τον φρέσκο ​​χυμό καρότου. Ανακατεύετε το μείγμα, πλένετε το πρόσωπό σας καλά και εφαρμόζετε το μπότοξ στο πρόσωπό σας. Αφήστε το να δράσει για 25-30 λεπτά. Είναι προτιμότερο να κάνετε πίλινγκ πριν από την τοποθέτηση της μάσκας. Στο τέλος, ξεπλύνετε τη μάσκα με χλιαρό νερό και εφαρμόστε μια στρώση ενυδατικής κρέμας στο πρόσωπό σας. Μπορείτε να καταψύξετε το υπόλοιπο της μάσκας.

Tips

– Για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, πρέπει να εφαρμόσετε τη μάσκα στο πρόσωπό σας για τρεις ημέρες στη σειρά.

– Αυτή η μάσκα θα αφαιρέσει τα ίχνη της κούρασης και των ρυτίδων, θα ενυδατώσει το πρόσωπό σας και το δέρμα σας θα είναι πιο σφιχτό και πιο μαλακό.

Πηγή

ΜAΓIΚO-Eτσι θα καθαρiσετε τoυς πνεύμoνές σας σε τρεις μέρες!

Kαθαρίστε πανεύκολα τα πλαστικά τάπερ μέσα σε 2 λεπτά