«Όλη η αλήθεια για τον Καρκίνο και ΓΙΑΤΙ οι ιατροί επιμένουν να την αγνοούν..»

Το 1971 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Νίξον με το Κογκρέσο κήρυξε τον πόλεμο στον καρκίνο…. 45 χρόνια αργότερα ποια είναι άραγε τα αποτελέσματα αυτής της εμπλοκής;!

Δυστυχώς ο πόλεμος χάνεται ..ο καρκίνος αυξάνει και από τις ηλικίες 45 έως 73 αποτελεί πλέον την 1η αιτία θανάτου..

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΗΤΤΑ;!

Α) Δεν κατανοούμε επακριβώς την παθογένεση/αιτιοπαθολογία όλων των καρκίνων
Β) Οι μορφές όλων των ιατρικών αγωγών( εκτός χειρουργικής..) είναι μη-στοχοποιημένες ως προς την εξάλειψη του καρκίνου και όχι «ευφυείς»..
Γ) Οι κλινικές δοκιμές και το σύστημα παροχής οικονομικών πόρων στερούνται καινοτομιών..
Δ) Η κλινική επανεξέταση για ωφέλιμα φάρμακα εναντίον του καρκίνου αποτυγχάνει..
Ε) Τα πειράματα με τα ζώα στον καρκίνο είναι ανεπαρκή..
Ζ) Μη παραγωγικές λύσεις της στιγμής έρχονται και φεύγουν..

Η) Η έρευνα για πανάκριβα φάρμακα αυξάνει με εκθετική αύξηση των κερδών από τις βιομηχανίες αλλά με φθίνουσα πορεία στις ζωές των ασθενών..

Τέλος η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ είναι η συστηματική, αυξανόμενη και εθελοτυφλική στάση των υπευθύνων με τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ δημιουργίας του καρκίνου όπως:

Έκθεση σε φάρμακα και τοξικούς -βλαπτικούς παράγοντες..  Κατεργασμένα και τεχνικώς παραγόμενα προϊόντα + τη χημική επεξεργασία της συσκευασίας αυτών.. Αύξηση στη κατανάλωση ζωικής πρωτεΐνης (κρεας και γαλακτοκομικά) Ασύρματη τεχνολογία και «βρώμικη» ηλεκτρική παροχή με πρόσθεση στην υπερέκθεση στη ιατρική διαγνωστική ακτινοβολία.. Παχυσαρκία..  Κακές συνήθειες ύπνου.. Άγχος και ψυχοπιεστικοί παράγοντες.. Έλλειψη έκθεσης στον Ήλιο + κατά-χρηση αντηλιακών.. Μείωση δραματική της άσκησης..  Κάκιστες διαπροσωπικές, υπαρξιακές και κοινωνικοοικονομικές συνιστώσες

Αποτελεί λοιπόν αποκλειστικά δική μας ΕΥΘΥΝΗ να κάνουμε βήματα προς τη Ζωή μας και να ανατάξουμε τη χαμένη Υγεία και Ευεξία ..

Τακτή, ήπια άσκηση Καθαρά φυτοφαγική διατροφή με πλούτο φρούτων, λαχανικών , όσπριων, καρπών δημητριακών ολικής αλέσεως.. Αρκετό νερό εντός και εκτός σώματος.. Έκθεση με εγκράτεια στον Ήλιο.. Ικανοποιητικές στιγμές ανάπαυσης και ύπνου.. Αληθινές και σωστές σχέσεις Ζωής και ύπαρξης..

Ο Καρκίνος μπορεί και πρέπει να χάσει τον πόλεμο… και όπως σε κάθε πόλεμο ..αυτός κρίνεται στην έκβαση του, όχι από τα οπλικά συστήματα, αριθμητική υπεροχή και δύναμη πυρός αλλά..
από τον ζήλο και πάθος για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που αναπηδά από τη ψυχή του κάθε ανθρώπου..
Ο Ανθρώπινος Παράγοντας είναι ο παρανομαστής στο κλάσμα της Υγείας..
Με εκτίμηση,

Πηγή
Dr.Konstantinos Mouroutis
theheartysoul.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βάζει τυρί στη φόρμα ψησίματος, αλλά αυτό που βγαίνει από το φούρνο δεν θα το πιστεύετε με τίποτα!

Η πίτσα είναι ένα πασίγνωστο και πολυαγαπημένο φαγητό σε όλο τον κόσμο και πλέον όλοι το γνωρίζουν. Όπου και να πάτε, ότι και να κάνετε,...

Διαγνώστηκε με καρκίνο μια βδομάδα μετά τον θάνατο του άντρα της. Αντί όμως να ξεκινήσει Χημειοθεραπείες, πήρε την πιο Σπουδαία απόφαση!

Τον περασμένο χρόνο, η Norma πέρασε δύο από τις χειρότερες εβδομάδες της ζωής της. Ενώ πάλευε με το δικό της πρόβλημα υγείας, η υγεία...

Η έκκληση ενός πατέρα: «Να πλένετε τα βρώμικα χέρια σας πριν αγγίξετε κάποιο μωρό!»

Ένας μπαμπάς μοιράζεται την ιστορία του και υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να πλένουμε τα χέρια μας πριν έρθουμε σε επαφή με κάποιο μωρό. Είναι χειμώνας...
close