Όταν ξεκίνησε το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περίμενε να πάθει τόσο Μεγάλη Ζημιά!

Μπορεί να μην είναι τόσο κουλ όσο ήταν κάποτε το τσιγάρο, αλλά το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας τρόπος για να κόψεις το κάπνισμα χωρίς να καταστρέψεις τα πνευμόνια σου.
Ή έτσι νόμιζε ο 33χρονος Richard Courtney. Ο Richard αγόρασε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με την ελπίδα να σταματήσει την κακιά συνήθεια των τελευταίων 16 χρόνων, αλλά ήρθε αντιμέτωπος με μια άσχημη έκπληξη.

Η συσκευή κόστιζε £100, και υποτίθεται ότι θα μετέτρεπε την υγρή νικοτίνη σε υδρατμούς. Αντ’ αυτού άφηνε την καuτή νικοτίνη να ρέει στο λαιμό του, με αποτέλεσμα όπως ισχυρίζεται να καεί ο αριστερός του πνεύμονας.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, ο Richard λέει ότι γυρνούσε σπίτι του περπατώντας από το σπίτι ενός φίλου όταν συνειδητοποίησε για πρώτη φορά τη φρικτή αίσθηση:

«Μετά ένιωσα ότι είχα ένα παγιδευμένο νεύρο στον ώμο μου. Το πρωί είχα ένα σφίξιμο στο στήθoς και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πήγα στο νοσοκομείο. Μία από τις νοσοκόμες έβαλε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε ένα σωλήνα με οξυγόνο και μου έδειξε ότι πετούσε το υγρό έξω.»

Τώρα λέει ότι ο πνεύμονάς του λειτουργεί με μόνο 25% ικανότητα μετά το κάψιμο:

«Ξεκίνησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο για να σταματήσω το κάπνισμα μετά από 16 χρόνια. Δεν το πιστεύω ότι με έβαλε στο νοσοκομείο.» Ο Richard έχει επιστρέψει στη δουλειά και περιμένει τους κατασκευαστές του ηλεκτρονικού τσιγάρου να σχολιάσουν το περιστατικό.

Πηγή: pronews.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υγεία κόλπoυ: Πέντε τροφές πρέπει να καταναλώνουν οι γυναίκες

Η υγεία του κόλπoυ είναι ένα θέμα που απασχολεί συχνά τις γυναίκες, κυρίως λόγω των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις, φλεγμονές και...

Δείτε ΤΙ Συμβαίνει στο Σώμα εάν Τρώτε 2 Κουταλιές Έλαιο Καρύδας τη Μέρα!

Η Dr. Mary Newport έχει μια θεωρία ότι τα σωματίδια κετόνης, τα οποία παράγει το σώμα όταν χωνεύει το έλαιο καρύδας, μπορεί να αποτελούν...

AΥΤH εiναι η αρχαiα γερμανική συνταγή πoυ σώζει ζωές: Πρoλαμβάνει τις λoιμώξεις, ρiχνει τη χoληστερiνη και ενισχύει τo ανoσoπoιητικo!

Aυτή η παλιά γερμανική συνταγή έχει απoδειχθεί… πoλύ χρήσιμη για τη θεραπεiα της αρτηριoσκλήρωσης, τoυ κρυoλoγήματoς και των μoλύνσεων, της χoληστερoλης και τoυ ιλίγγoυ....
close