Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Αν δεν θέλετε το Μήλο σας να Καφετίζει Αμέσως μόλις το κόψετε, δοκιμάστε αυτό το Απλό Κόλπο! - LINE LIFE

Αν δεν θέλετε το Μήλο σας να Καφετίζει Αμέσως μόλις το κόψετε, δοκιμάστε αυτό το Απλό Κόλπο!

Υπάρχουν 3 κύριες παραλλαγές μήλων: τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα πράσινα, με διαφορετική γεύση το καθένα. Κλασικό κόκκινο, ξινό πράσινο ή γλυκό κίτρινο λοιπόν;

Όποιο κι αν διαλέξετε, το γεγονός είναι ότι αρχίζουν να μαυρίζουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφότου τα κόψουμε, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι το μήλο δεν είναι πλέον βρώσιμο, αλλά σίγουρα δεν φαίνεται το ίδιο «ελκυστικό». Ευτυχώς όμως, το κανάλι του youtube «America’s Test Kitchen» βρήκε την τέλεια λύση.

Είναι εύκολη και γρήγορη και απαιτεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να διατηρήσετε το αρχικό χρώμα του μήλου σας, ειδικά αν έχετε καλεσμένους στο τραπέζι!

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.